MŽNL: Vodeći Varteks odlazi na gostovanje u Zelengaj, Rudar dolazi Novom Marofu

U 11. kolu Međužupanijske nogometne lige Zelengaj je, bitno oslabljen, teško stradao u Pušćinama izgubivši 5:0. U subotu s početkom od 14. sati ugošćuje vodeći Varteks i to će im biti prilika da se dobrom igrom i povoljnim rezultatom, koji bi bio zasigurno sve osim poraza, donekle iskupi svojim navijačima.

Gosti koji su u odličnoj formi favoriti su utakmice koju sude Ružić, Brljak, Novak – Vugrinec.

Sloboda koja je uknjižila tri uzastopna poraza u Slakovcu igra sa Nedeljancem, koji bi mogao slaviti ako odigra kvalitetno Sudit će Novosel, Fajfarić, Šmrček – Novaković.

Mladost Komet ugošćuje Pušćine u Prelogu i favorit je ove utakmice koju sude Bubek, Mihalić, Horvat – Kušen.

Derbi kola u Nedelišću

Rudar je u odličnoj formi te je visoko pobjedio u Novom Marofu. Na svom terenu igra utakmicu sa Jalžabetom i veliki je favorit. Utakmicu sude Jelić, Kapeš, Vitez – Hajdinjak.

Derbi kola odigrava se u Nedelišću gdje domaćin nanizao pet uzastopnih pobjeda , a sad igra s Poletom koji je također nanizao pobjede, tri u zadnjem kolu. U ovoj utakmici lagani favorit je domaćin, a djelitelji pravde biti će Tomičić, Martan, Felker – Panić.

U nedjelju Međimurec ugošćuje Zadrugar, koji ima sedam uzastopnih poraza, i domaćin je apsolutni favorit. Ovu utakmicu sude Kramar, Svetec, Šambar – Toplek.

Podravina kod Plitvice

Sloga na svom igralištu u nedjelju prijepodne od 10 sati ugošćuje Novi Marof. Domaćin je ušao u seriju poraza, dok su gosti u minulom kolu neočekivano teško izgubili protiv Rudara. Domaćin je favorit dok će suditi utakmicu Slunjski, Pintarić, Vuković – Mezga.

Plitvica je domaćin Podravini iz Ludbrega, a djelitetlji pravde biti će Zobec, Žerdin, Jakovljev – Medved.

Parovi 12.kola: Nedelišće-Polet SMnM, Sloga (Č)-Novi Marof, Rudar-Jalžabet, Međimurec-Zadrugar, Mladost Komet-Pušćine, Zelengaj-Varteks, Sloboda (S)-Nedeljanec, Plitvica (G)-Podravina.

Tablica: Varteks 25, Polet SMnM 23, Nedelišće, Podravina 21, Mladost Komet, Zelengaj, Sloga (Č) 17, Međimurec, Novi Marof, Plitvica (G) 16, Rudar 15, Nedeljanec 13, Pušćine, Sloboda (S) 10, Jalžabet 9, Zadrugar 4.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije