Ženski košarkaški klub ‘Vindi’ ove sezone igra i na međunarodnoj sceni

Višegodišnje iskustvo igranja u hrvatskoj A1 i A2 košarkaškoj ligi ove sezone Ženski košarkaški klub Vindi ove sezone obogatiti će igranjem na međunarodnoj sceni.

Naime, na poziv vodstva Extra LPI.si lige, koje promiče međunarodnu suradnju i razvoj ženske košarke srednjeeuropskih država, ove sezone varaždinske košarkašice će se takmičiti u ligi formiranoj od klubova iz Slovenije i Austrije, te će zasad biti jedini predstavnik iz Hrvatske, a sljedeće sezone planira se proširenje lige te uključivanje klubova iz Italije i Mađarske.

Vindi prvu utakmicu igra 15. listopada na domaćem terenu u dvorani Graberje protiv ekipe Kranjske Gore te se igračice pod vodstvom trenerice Ide Šnidarić intenzivno pripremaju kako bi se domaćoj i stranoj publici predstavile u što boljem izdanju.

U tijeku upisi u školu košarke

Budući da je prioritet kluba rad sa najmlađim selekcijama i stvaranje vlastitih igračica, i ove godine ŽKK Vindi poziva sve djevojčice koje vole košarku i žele naučiti osnovne elemente i zaigrati utakmice da se prijave u školu košarke ponedjeljkom i petkom od 18 sati u dvorani Graberje Varaždin.

Nakon prijave djevojčice će biti raspoređene u dvorane ovisno o mjestu stanovanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije