Veterani Rijeke i Hrvatskog Dragovoljca na turniru u Svetom Đurđu

Sveti Đurđ ove je subote, 18. lipnja, bio mjesto održavanja prvog Pan Kupa Veterani (Triangl turnir).

Sudjelovale su tri ekipe – VNK Hrvatski Dragovoljac – Auto klub Siget, HNK Rijeka i ekipa Niko Trade iz Svetog Đurđa. Organizator je bio bivši igrač Varteksa, Rijeke te inozemnih klubova Zoran Ivančić, a općina Sveti Đurđ bila je pokrovitelj.

Hrvatski Dragovoljać predvodio je nekadašnji slavni boksački prvak, i veliki zaljubljenik u nogomet Damir Škaro, a igrali su još, između ostalih Željko Ačkar, Velibor Vujić, Nikica Miletić. Veterane rijeke predvodio je nekadašnji reprezentativac, neslomljivi Mladen Mladenović, a igrali su još i Natko Rački, Sandi Dobrić, Marko Grubišić. Uz Zorana Ivančića, za ekipu Niko Trade nastupili su još Danijel Mađarić, Josip Gavranović, Kruno Jambrušić, Vlado Dragosavljević te Dejan, Neno i Danijel Radiček.

Organizatori se nadaju da će turnir prerasti u godišnje tradicionalno okupljanje te ističu kako rezultat nije u prvom planu već druženje i dobra zabava. Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenimo da je Niko Trade je na kraju bio i pobjednik turnira. U planu je da turnir postane međunarodni iduće godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije