MŽNL: Plitvica dočekuje vodeće Nedelišće, Jalžabet traži bodove protiv Zadrugara

Dva kola prije kraja prvenstva Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin derbi kola odigrava se u Gojancu gdje Plitvica, koja još nije sasvim sigurna, ugošćuje vodeće Nedelišće.

Iako su gosti favoriti domaćin će sasvim sigurno krenuti odlučno da bi na oproštaju sezone pred svojim gledateljima odigrao dobru utakmicu te ostvario dobar rezultat koji bi zasigurno bio sve osim poraza.

Utakmicu sude Klarić, Križarić B., Horvat M., delegat je Kušen.

Zelengaj na svom travnjaku ugošćuje Naprijed i pobjedom bi trebao zaključiti izuzetno uspješno proljeće te potvrditi opstanak u ligi. Utakmicu sude Škrobar, Šupljika, Čižmešija delegat je Kozina.

Polet na svom travnjaku u Svetom Martinu na Muri igra s Centrometalom i mora pobijediti da ne bi došao u nezgodnu situaciju. Utakmicu će suditi Križarić I., Sukanec, Čurila delegat je Namjesnik.

Varteks na svom stadionu ugošćuje Mladost Komet i favorit je ove utakmice u kojoj su suci Srnec, Hajdarović, Žerdin delegat Krleža.

Jalžabet kod kuće igra sa Zadrugarom, koji je nanizao dvije uzastopne pobjede. Domaćin je favorit, ali i gosti će tražiti svoju priliku u utakmici koju sude Pajtak, Šmrček, Nikolić delegat Hajdinjak.

Međimurec se je jako potrošio u Kup utakmici s Međimurjem u kojoj je odlično igrao i bio korak do iznenađenja na svom igralištu igra sa Slobodom iz Slakovca koja je nanizala pet uzastopnih pobjeda i favorit je u ovoj utakmici koju sude Pavlić, Kapeš, Vuković delegat je Mezga.

Novi Marof je favorit u utakmici sa Pušćinama koje sude Vugrinec, Jarnjak, Pintarić delegat Novaković kao i Rudar koji igra u Kotoribi s Graničarem koji je u najtežoj situaciji na prvenstvenoj ljestvici. Ovu utakmicu sude Žganec, Horvat, Novak delegat Perko.

Sve utakmice igraju se u nedjelju s početkom u 18 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije