Varteksova utakmica ‘Stari – Mladi’ ove srijede od 18 sati u Jalkovcu

‘Varteksov tjedan’, ciklus nogometnih događanja kojim NK Varteks i građanska inicijativa ‘ZA Varteks’ zajednički obilježavaju 5 godina NK Varteksa (osnovanog 29. svibnja 2011. godine), ali i 85 godina od osnutka kluba koji je proslavio Varaždin kao grad nogometa i u Hrvatskoj i u Europi, starog kultnog NK Varteksa (osnovanog 3. lipnja 1931. godine), službeno počinje danas, 25. svibnja.

Poslijepodne, od 18 sati, u Jalkovcu će se igrati prva slavljenička utakmica. Na jednoj će strani biti aktualna momčad četvrtoligaša, trenutačno sedmoplasirane momčadi MŽNL, a s druge strane selekcija igrača koji su u proteklih pet godina branili boje najgledanijega kluba u Varaždinskoj županiji.

Zaigrat će u toj momčadi Kastel, Jelenski, Vidaček, Simon, Kostelac, Drožđek, Ježovita, Poljan, Posinovec, Seidl, Šprem, Varga, Nježić, Ričko, Bosilj, braća Matučec, Tuđan, Domiter, Solić, Leskovar, Zajec. Nakon same utakmice priprema se velika fešta uz dostojnu glazbenu kulisu i obilje ‘ića i pića’.

Podsjetimo, ‘Varteksov tjedan’ nastavit će se u nedjelju, 29. svibnja, na sam rođendan NK Varteksa, dok je središnji događaj, barem što se interesa šire javnosti tiče, u srijedu 1. lipnja, kad će na stadionu NK Varteksa istrčati mnoštvo renomiranih nogometnih imena, današnjih internacionalaca i općenito profesionalaca poniknulih u Varteksovoj školi nogometa.

> ‘Varteksov tjedan’: NK Varteks slavi rođendan uz brojne sportske aktivnosti

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije