Banja Luka: Emil Milihram osvojio prvo mjesto, Maja Štimac na cilj stigla druga

Članovi Kajak kanu kluba Varteks Maja Štimac, Damian Kukec, Emil Milihram i Tibor Malašić nastupili su u subotu i nedjelju na utrkama Europskog kupa u sprintu i spustu te ujedno i izbornim natjecanjima za sastav Hrvatske reprezentacije u kajaku i kanuu u sprintu i spustu, koja su održana na rijeci Vrbas u Banja Luci.

U subotu je održano natjecanje u sprintu na stazi dužine 350 metra gdje su varaždinski kajakaši i kanuisti ostvarili sljedeće rezultate: u kajaku jednosjedu Maja Štimac osvojila je odlično 2. mjesto, dok je Damian Kukec zauzeo 19. mjesto. Tibor Malašić bio je 21., a u konkurenciji kanua jednosjeda kod seniora Emil Milihram osvojio je 4. mjesto.

U nedjelju je održano natjecanje u klasičnom spustu na stazi dužine 4.500 metara, na rijeci Vrbas, na kojem je u konkurenciji kanua jednosjeda kod seniora Emil Milihram osvojio 1. mjesto, u konkurenciji kajaka jednosjeda kod seniorki Maja Štimac osvojila je 2. mjesto, a u konkurenciji kajaka jednosjeda seniori Damian Kukec osvojio 17. mjesto. Tibor Malašić bio je 21.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije