MŽNL: Zelengaj iznenadio u gostima, Jalžabet i Plitvica remizirali…

Nogometaši Zelengaja napravili su iznenađenje 22. kola Međužupanijske lige pobijedivši usred Dunjkovec/Pretetinca nogometaše Međimurca.

Međimurec je poveo u 37. minuti pogotkom S. Treske da bi u 37. minuti Mlakar poravnao rezultat na 1:1. Pogodak vrijedan pobjede postigao je V. Horvat u 76. minuti. Zelengaj je od 90. minute igrao sa igračem manje jer im je nakon drugog žutog kartona isključen Vrbek.

Jalžabet i Plitvica odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Plitvica je povela pogotkom Kocijana u 12. minuti da bi u 53. minuti Pofuk poravnao na konačnih 1:1.

Varteks je pobjedio Novi Marof rezultatom 3:0. Do 70. minute utakmica je bila uzbudljiva i neizvjesna, da bi joker sa klupe Cvetko koji je ušao u igru u 60. minuti u 64. postigao prvi te u 90. i drugi pogodak za Varteks. Na konačnih 3:0 postigao je Kuhar u sudačkoj nadoknadi.

Zadrugar je minimalnim rezultatom pobijedio Naprijed. U obostrano otvorenoj utakmici, u kojoj je pred oba gola propušteno nekoliko izglednih prilika, pogodak vrijedan pobjede postigao je Vukina u 61. minuti nakon ubaćaja glavom.

Sloboda i Pušćine odigrali su utakmicu bez pobjednika 1:1. Poveli su gosti pogotkom Špicera u 36. minuti da bi domaćin poravnao u 80. pogotkom Katanca.

Derbi kola, ali i prvenstva odigran je u Murskom Središću gdje su se sastali Rudar i Nedelišće. Pred oko 500 gledatelja sa nekoliko prilika pred oba gola susret je završio podjelom bodova.

Mladost Komet je na svom travnjaku savladala Centrometal 2:1. Poveo je domaćin pogotkom D. Bukala od 39. minute da bi gosti poravnali iz kaznenog udarca u 47. minuti. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Sabol uz pomoć gostujućeg igrača od kojeg se lopta odbila i promijenila smjer.

Polet je sretno i spretno pobjedio u Kotoribi Graničar koji je nastupio bez vratara već je na golu bio igrač Beliga koji je odlično branio. Pogodak vrijedan pobjede postignut je u 90. minuti preko A. Goričanca.

Rezultati 22. kola: Mladost Komet – Centrometal 2:1, Sloboda – Pušćine 1:1, Zadrugar – Naprijed 1:0, Varteks – Novi Marof 3:0, Međimurec – Zelengaj 1:2, Jalžabet – Plitvica 1:1, Graničar – Polet 0:1.

Poredak: Rudar 47, Nedelišće 45, Jalžabet 42, Mladost Komet 40, Međimurec, Sloboda (s) 33, Zadrugar, Varteks 30, Pušćine 29, Novi Marof 28, Plitvica 28, Graničar 25, Polet SMNM 24, Zelengaj 23, Naprijed, Centrometal 19. Parovi 23. kola: Polet-Jalžabet, Nedelišće-Centrometal, Graničar-Mladost Komet, Plitvica-Međimurec, Zelengaj-Varteks, Novi Marof-Sloboda (S), Pušćinee-Zadrugar, Naprijed-Rudar.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije