Varaždin Volley: Olimpik s(p)retno odnio bodove, danas protiv Siska

Odbojkašice Varaždin Volleya ovog vikenda imaju dvostruku obvezu u prvenstvenom natjecanju Prve B lige odbojkašica. Jučer su ugostile ekipu zagrebačkog Olimpika, a već danas poslijepodne na megdan im – opet u varaždinsku Arenu – dolazi ekipa Siska.

Protiv do jučer četvrtoplasirane ekipe lige, odbojkašica Olimpika, Varaždinke su odigrale vrlo neizvjesnu utakmicu u kojoj su, baš u svakom setu, odlučivale – nijanse. Domaće odbojkašice otvorile su dvoboj dobivenim prvim setom na razliku (26:24) da bi naredna dva, opet tijesno – pripala Olimpiku (23:25, 23:25). U četvrtom setu opet ‘na knap’, neizvjesno do zadnjeg poena, na kraju slavlje gošći opet na razliku – 24:26, za konačnih 1:3.

– Odigrali smo možda najbolju utakmicu sezone, stvarno sam guštao u odbojci koju su prezentirale naše cure, međutim eto nije bilo sreće u ključnim trenucima i rezultat je takav kakav je. S druge strane, sretan sam jer je ovo veliki zalog za naprijed, pogotovo za iduću sezonu. Jučer su četiri cure od 16 i jedna od 17 godina igrale cijelu utakmicu. Naravno, ne bi parirale bez iskustva jedne Mirne Horvat ili Martine Novak koje su nosile ekipu, ali imamo razloga biti radosni i optimistični za budućnost – prokomentirao je nes(p)retni poraz od Olimpika trener OK Varaždin Volleya Ivica Đolonga.

Već danas, s početkom u 16 sati, u maloj dvorani Arene uz Dravu igra se nova prvenstvena utakmica. Ova s Olimpikom zaostala je iz vikenda kad je Varaždin bio domaćin Final Four turnira rukometne SEHA lige, ova današnja protiv Siska redovna je u sklopu 20. kola. Zanimljivo, i današnji protivnik je četvrti na tablici kao što je to jučer bio Olimpik, koji je sada treći.

– Sve je jasno, Sisak je kvalitetom vrlo sličan jučerašnjem protivniku, samim tim možemo zaključiti da ako ponovimo jučerašnje izdanje možemo i očekivati vrlo sličnu utakmicu. Pa ako nam se danas i osmjehne sreća koja je jučer izostala, možemo i do pobjede – zaključio je šef struke sedmoplasiranog Varaždin Volleya, Ivica Đolonga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije