MŽNL: Jalžabet čeka teško gostovanje u Pušćinama, Varteks ide u goste Nedelišću

Vodeći Jalžabet u 19. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin očekuje teško gostovanje u Pušćinama koje su u dobroj formi što potvrđuju četiri uzastopna kola u kojima su bez poraza.

Lider prvenstva ekipa Jalžabeta u utakmici koja se igra u nedjelju od 16 sati je lagani favorit, ali morat će proliti mnogo znoja ako žele travnjak napustiti pobjednički jer domaćin je neugodan protivnik i stoga se očekuje borbena i neizvjesna utakmica.

U subotu Nedelišće na svom travnjaku od 15 sati ugošćuje pojačani Varteks. Nedelišće ima sjajni niz od sedam utakmica u kojima je u šest pobijedilo i jednom je odigralo neriješeno, dok gosti dolaze odigrati što bolju utakmicu i samim time pokušaju doći i do povoljnog za njih rezultata.

U Murskom Središću Rudar, koji je neočekivano u minulom kolu poražen protiv Slobode iz Slakovca na svom igralištu igra sa Zadrugarom koji je u minulom kolu slavio u Prelogu. Iako je domaćin favorit na papiru, gosti ulaze u utakmicu sa željom da ostvare što bolji rezultat.

Novi Marof bi trebao pobijediti Graničar iz Kotoribe, ali mora biti oprezan jer gosti puno bolje igraju vani nego doma.

U derbiju začelja Zelengaj ugošćuje Polet. Domaćin mora pobijediti u ovoj utakmici jer su mu bodovi neophodni, ali će im biti jako teško jer su gosti kvalitetna ekipa.

U susjednom derbiju Centrometal u Macincu ugošćuje Slobodu iz Slakovca. U ovoj utakmici moguća su sva tri znaka.

U Gojancu Plitvica ugošćuje Mladost Komet iz Preloga. Obje ekipe u nastavak su ušle jako loše te su od tri utakmice osvojile tek bod. U ovoj utakmici sve je moguće.

Naprijed ovog proljeća igra jako dobro, a ugošćuje Međimurca koji s obzirom na kvalitetu ekipe ne igra baš najbolje. U ovoj utakmici domaćin je lagani favorit.

Utakmica u subotu počinje u 16 sati, dok one nedjeljne počinju u 15 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije