Varteksu zaslužena pobjeda protiv Centrometala, Zelengaj bolji od Plitvice…

U 19. kolu Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin igranom ovog vikenda, odigrane su sve utakmice.

U derbiju donjeg dijela prvenstvene ljestvice, Zelengaj je pobijedio u Gojancu Plitvicu rezultatom 3:1. Ernest Horvat dovodi goste u vodstvo u 10. minuti, da bi domaćin poravnao rezultat u 47. minuti pogotkom Marija Horvata. U 79. minuti Mlakar dovodi Zelengaj u ponovno vodstvo, dok Vrbek u 88. minuti iz kaznenog udarca postavlja konačni rezultat utakmice. Vrlo važna pobjeda za Zelengaj kojom je uhvatio priključak, dok je Plitvica došla u dosta nezgodnu situaciju.

Jalžabet je očekivano pobijedio na svom travnjaku Naprijed rezultatom 2:1. Amanović dovodi domaćina u vodstvo u 36. minuti, a na 2:0 povisuje Hruško u 45. minuti. Gosti smanjuju rezultat u 89. minuti pogotkom F. Horvata. Isti igrač je u 89. minuti zajedno sa domaćim Vitezom isključen zbog međusobnog potezanja. Ovom pobjedom Jalžabet ima trenutno četiri boda od prvog pratitelja Nedelišća.

Varteks je teško, ali potpuno zasluženo pobjedio Centrometal rezultatom 3:1. Gosti su poveli u 16. minuti preko Novaka, da bi domaćin uspio poravnati rezultat u 19. preko Kolarića. U samoj završnici utakmice Vincetić gostujući igrač postiže autogol, da bi u sudačkoj nadoknadi Cvetko postigao pogodak za konačnih 3:1.

Zadrugar je minimalnim rezultatom slavio u Prelogu protiv Mladosti Komet. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Kolak u 36. minuti utakmice.

Polet je protiv Novog Marofa odigrao odličnu utakmicu te je golovima Radikovića u 12., Šoštarića u 31. te Karlovčeca u 49. minuti ostvario pobjedu od 3:0.

Bez pobjednika 2:2 završila je utakmica odigrana u Kotoribi u kojoj su se sastali Graničar i Pušćine. Ribić je u 34. minuti doveo goste u vodstvo da bi Čižmešija pogocima u 66. minuti iz kaznenog udarca te u 70. minuti preokrenuo rezultat na 2:1. Ipak, gosti pogotkom Perdija u 82. poravnavaju rezultat na konačnih 2:2.

Međimurec i Nedelišće odigrali su utakmicu bez pobjednika 1:1. Domaćin je poveo u 34. minuti preko Hrusteka da bi od 59. minute igrao sa igračem manje jer im je isključen S. Treska, što koriste gosti te preko Vizingera u 80. minuti poravnavaju rezultat na 1:1 s kojim i završava utakmica.

Sloboda je na stadionu Nedelišća pobjedila Rudar rezultatom 2:1. Panić dovodi domaćina u vodstvo u 15. te u 53. minuti iz kaznenog udarca. Gosti u 89. minuti smanjuju rezultat pogotkom Berdina.

Rezultati 18. kola: Mladost Komet-Zadrugar 0:1, Sloboda/S-Rudar 2:1, Polet/SMNM-Novi Marof 3:0, Varteks-Centrometal 3:1, Međimurec-Nedelišće 1:1, Jalžabet-Naprijed 2:1, Graničar-Pušćine 2:2, Plitvica-Zelengaj 1:3.

Poredak: Jalžabet 41, Nedelišće, Rudar 37, Međimurec 27, Sloboda/S, Varteks 25, Zadrugar, Novi Marof 24, Graničar, Pušćine 21, Plitvica 20, Centrometal, Naprijed 19, Polet 18, Zelengaj 17. Parovi 19. kola; Novi Marof-Graničar, Nedelišće-Varteks, Centrometal-Sloboda, Rudar-Zadrugar, Plitvica-Mladost Komet, Zelengaj-Polet/SMNM, Pušćine-Jalžabet, Naprijed-Međimurec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije