Klupska legenda Tonimir Sokol iz Vindije prelazi u Petrinju

Jedan od najboljih hrvača u varaždinskoj povijesti, Tonimir Sokol, napušta nakon više od dvadeset godina matični HK Vindija te će u novoj godini nastupati za Hrvački klub Petrinja.

Kulminacija je ovo situacije u kojoj se Tonimir Sokol našao u svađi s matičnim klubom, a razlog su bile neisplaćena financijska sredstva. Nakon što je Tonimir na to ukazao, zatražio (i dobio) ispisnicu iz kluba, u Vindiji su mu zabranili trenirati u dvorani. U klubu su objasnili kako hrvači koji nisu članovi kluba, ne mogu koristiti klupske prostorije.

<< Klupskoj legendi Tonimiru Sokolu zabranjen ulazak u dvoranu >>

Sokol se u međuvremenu zaposlio, a u siječnju se trebao odazvati i na pripreme reprezentacije, gdje je izbornik upravo predsjednik Vindije Alen Runac. Pripreme se održavaju od 10. do 21. siječnja u Senti, no Sokol je kazao da nije mogao radi poslovnih obaveza.

Sada je i pronašao novi klub, a s odabirom je zadovoljan. Kako tvrdi, raduje se što će hrvati u gradu slavne hrvačke tradicije (HK Gavrilović). Osim toga, ovog 29-godišnjaka očekuje i novi pokušaj da ulovi i olimpijsku vizu za Rio 2016.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije