Novi Marof: Caffe Elf & Arena pobjednik nakon odličnog finala protiv CB Birc

U novomarofskoj dvorani u subotu je održana završnica malnogometnog turnira Ožujsko kup Novi Marof 2016, a nakon sjajnog finala pobjedu je odnijele ekipa Caffe Elf & Arena iz Novog Marofa.

Bilo je to sjajno finale, s jedne strane u redovima Caffe Elf & Arena Novomarofčani Martan, Horvatić, Hovat, pojačani za pobjednike Varaždina Kanjuha, Zeku, Pavlovića, El Saleka i Ivica Šekrst ‘Šeki’ kao voditelj ekipe, a na drugoj strani varaždinski hakleri Škerbić, Hojski, Slunjski, Krasnići, okupljeni u ekipu CB Birc. Nažalost u finali nisu mogli nastupiti Jertec i Jagačić, koji su igrali cijeli turnir.

Birc je poveo u 6. minuti preko Slunjskog, da bi dvije minute kasnije Igor Martan postigao pogodak za izjednačenje. No, Slunjski već u 9. minuti postiže svoj drugi pogodak za novo vodstvo Birca, no bio je to i posljednji pogodak ove ekipe. Doduše, igrači Birca postigli su pogodak, ali na svoju žalost u vlastitu mrežu u 17. minuti.

Mreže su mirovale do 35. minute kada se u gužvi ispred vratara Birca najbolje snašao ponovno Igor Martan i potiže svoj drugi pogodak u finalu za konačni rezultat i pobjednika turnira. Treba istaknuti da su obje ekipe u finalu igrale znatno oslabljenje jer je u obje ekipe nedostajalo nekoliko igrača koji su igrali tijekom trajanja turniru.

Za pobjedničku ekipu su nastupali u sastavu Davor Kanjuh, Marko Pavlović, Dominik Zeko, Igor Martan, Krunoslav Horvatić, Adel El Salek, Ivan Horvat, Ivan Pavlić i Martin Maloča. Voditelj ekipe bio je Ivica Šekrst- Šeki.

U utakmici za treće mjesto MNK Črešnjevo je visokim rezultatom 6:2 pobijedilo Baku iz Gojanca, iako su Gojančani poveli u 8. minuti utakmice. No, tada na scenu nastupa Ivan Sokser i s tri pogotka ruši sve nade protivnika, a do 25. minute ekipa Črešnjeva imala je nedostižnih 6:1. Ipak u zadnjoj minuti Matija Horvat pogotkom je ublažio poraz za konačnih 6:2.

Pobjednička ekipa dobila je 12 tisuća kuna, prijelazni pehar, pehar, plaketu Sportskih novosti i sportsku opremu Zagrebačke pivovare. Drugoplasirana ekipa dobila je 7.000, trećeplasirana 4.000, a četvrtoplasirana 2.000.

Kao i na varaždinskom turniru, najbolji igrač turnira u Novom Marofu bio je odlični Davor Kanjuh, iz pobjedničke ekipe. Najbolji strijelac turnira s 13 postignutih pogodaka jest Igor Martan. Za najboljeg vratara turnira proglašen je Jurica Valentić iz CB Birca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije