Međunarodni rukometni turnir ‘Krešimir Petanjek’ 27. i 28. prosinca u Areni

Međunarodni memorijalni rukometni turnir ‘Krešimir Petanjek’ u znak sjećanja na Krešimira Petanjeka, velikog rukometnog zanesenjaka, našeg sugrađanina, čovjeka u čijim je žilama tekla rukometna krv, održava se 27. i 28. prosinca u Areni.

Turnir će se igrati u dvije uzrasne kategorije – 2002. i 2004. godište. U kategoriji 2002. godišta nastupit će 16 sudionika, a igrat će se 27. prosinca, dok će dan kasnije nastupiti također 16 sudionika, ali mlađeg uzrasta, odnosno 2004. godište.

Sudjeluju klubovi iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine: Banja Luka, Karlovac, Đakovo, Ivanec, Ludbreg, Koprivnica, Bjelovar, Čakovec, Prelog, Zabok, Ormož, Zagreb, Trnovec, Vidovec, Čakovec, Valpovo i Varaždin.

Turnir počinje svakog dana u 9 sati, a završava finalima u 18 sati, dok će se ceremonijal otvorenja održati svakog dana u podne u velikoj dvorani Arene.

Na turniru će suditi suci Zbora rukometnih sudaca Varaždin, dok je organizator turnira Udruga rukometnih veterana Varaždin uz pokroviteljstvo Grada Varaždina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije