MŽNL: Derbi kola igraju Jalžabet i Međimurec, Pltivica dočekuje Zadrugar…

U 11. prvenstvenom kolu Međužupanijske lige koje se cijelo odigrava ove subote, derbi kola igra se u Jalžabetu, gdje istoimeni klub igra sa Međimurcem.

Domaćin nakon što je u Prelogu osvojio tek bod želi protiv Međimurca ostvariti pobjedu i da nastavi utrku sa Rudarom za vodeću poziciju prvenstvene ljestvice, dok su gosti izuzetno kvalitetna ekipa i oni će željeti doći do pobjede, stoga se očekuje odlična nogometna utakmica puna uzbuđenja i neizvjesnosti.

Zelengaj, koji je sve tri pobjede ostvario u gostima, ugošćuje Rudar iz Murskog Središća i vjeruje da bi mogao doći do povoljnog za njih rezultata, koji je sve osim poraza, dok gosti favorizirani dolaze po četvrtu uzastopnu pobjedu u utakmici.

U Prelogu se odigrava susjedni derbi Naprijeda i Mladosti Komet iz Preloga. Zasigurno će utakmica biti uzbudljiva i neizvjesna u kojoj su moguća sva tri znaka.

U Pušćinama se odigrava također susjedni derbi Pušćina i Nedelišća. Domaćin je nakon tri uzastopna poraza protiv Centrometala osvojio bod dok je Nedelišće u velikoj formi, što potvrđuju četiri uzastopne pobjede i samim time je favorit.

Novi Marof na svom travnjaku igra sa Centrometalom u utakmici u kojoj je favorit.

Plitvica je nanizala četiri uzastopna poraza i jednostavno mora pobijediti Zadrugar, koji je upisao dva poraza zaredom i koji će također tražiti svoju priliku u utakmici.

Polet je nakon promjene trenera upisao prvi bod nakon četiri uzastopna poraza i protiv Slobode će tražiti pobjedu, ali gosti su kvalitetna ekipa koja bi mogla iznenaditi u utakmici.

Graničar je nepredvidljiva ekipa i protiv Varteksa je veliki favorit u utakmici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije