Tanja Mravlinčić državna prvakinja u penjanju, Valentin Mravlinčić viceprvak

Članovi Sportsko – penjačkog kluba Direkt naslovima državnih prvaka u disciplini ‘Boulder’, proteklog su vikenda pridodali nove državne naslove i medalje u disciplini ‘Težinsko’. Na prvenstvu Hrvatske u disciplinama ‘Težinsko’ i ‘Brzinsko’, održanom u Zagrebu, nastupili su Valentin Mravlinčić i Tanja Mravlinčić i to u disciplini ‘Težinsko’, prenosi Lepoglava.net.

Valentin se natjecao u kategoriji kadeta gdje je zauzeo drugo mjesto i srebrnu medalju odnosno naslov viceprvaka Hrvatske.

– Unatoč ozljedi koljena koja ga muči još od prvenstva Hrvatske u “Boulderu”, penjao je vrlo dobro i najviše postolje izmaklo mu je zamalo – ističu iz SPK Direkt.

Tanja je penjala u kategoriji starijih juniorki, i to odlično. Od dva smjera jedan je popela u cijelosti , a u drugom je došla do pod sam vrh, što je bilo dovoljno za osvajanje prvog mjesta i najvišeg postolja te naslova državne prvakinje.

Osim u svojoj kategoriji, Tanja je nastupila i u najjačoj seniorskoj kategoriji.

– Smjerovi su bili zahtjevni, Tanja je penjala je dobro i borila se do kraja. U prvom smjeru je nažalost napravila grešku i pala jedno hvatište do vrha što ju je na kraju koštalo višeg postolja.

U drugom smjeru koji je bio puno zahtjevniji potegnula je dobro, ali do vrha nije mogla. Sve to bilo je dovoljno za zauzimanje odličnog trećeg. mjesta u jakoj seniorskoj konkurenciji – opisao je Ivan Štefičar Tanjin nastup na prvenstvu.

Valentin je ove godine kadetski prvak Hrvatske u disciplini ‘Boulder’ i viceprvak u disciplini ‘Težinsko’, dok je Tanja juniorska prvakinja Hrvatske u disciplinama ‘Boulder’ i ‘Težinsko’ u kojoj je i treća seniorka u Hrvatskoj.

– Postignutim rezultatima smo više nego zadovoljni – poručuju iz SPK Direkt za Lepoglava.net.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije