MŽNL: Jalžabet pobjednički prošao Kotoribu, Varteks slavio u Gojancu…

U subotu i nedjelju, odigrano je deveto kolo Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin.

Vodeći Jalžabet pobjednički je prošao teško i neugodno gostovanje u Kotoribikod Graničara. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Friščić u 38. minuti koji se našao sam na pet metara i postigao pogodak na kraju vrijedan pobjede. Domaćin nije uspio u 55. minuti iskoristiti kazneni udarac koji je izveo domaći vratar Jambres, ali neprecizno. Jalžabet je imao dosta odličnih prilika koje je obranio domaći vratar.

Pušćine nisu uspjele ostati neporažene u susretu s Rudarom koji je pogocima u nastavku utakmice Čalope u 63., M. Šoltić u 72. te N. Šoltić u 82. minuti došao do pobjede.

Novi Marof je u utakmici sa Zadrugarom ostvario minimalnu, ali zasluženu pobjedu. Pobjedonosni pogodak postigao je Halilović u 29. minuti.

Zelengaj je ponovno posrnuo na domaćem terenu u utakmici protiv Slobode iz Slakovca. Iako je krenuo odlično povevši u 29. minuti pogotkom Vilima Horvata, gosti preko Fučka u dva navrata te Borka i Kolarića preokreću rezultat i ostvaruju visoku pobjedu.

Utakmica u Gojancu u kojoj su se sastali Plitvica i Varteks bila je uzbudljiva sa puno preokreta i rezultatske neizvjesnosti. Domaćin je poveo u 15. minuti pogotkom Jošue Horvata, da bi Varteks samo minutu kasnije poravnao pogotkom Vrbnjaka te preokrenuo u 21. minuti te povećao prednost u 31. minuti dvostrukim strijelcem Kuharom. Ister tek u 76. minuti uspijeva smanjiti rezultat na 2:3 s kojim rezultatom i završava utakmica.

Nedelišće je visoko sa 4:1 pobjedila Mladost Komet i uknjižilo četvrtu uzastopnu pobjedu. Očito da je trener Marčec uspio razbuditi Nedelišćance. Pogotke za Nedelišće postigli su Vizinger u 6., Filipović u 40., Kosir u 69. i ponovo Kosir u 82. minuti, dok je za goste pogodak postigao Sabol u 55. minuti.

Naprijed i Centrometal, kojeg je napustio trener Naranđa, odigrali su susret bez pobjednika – 2:2. Dombaj u 4. minuti dovodi goste u vodstvo, da bi Režek u 10. i 15. preokrenuo rezultat na 2:1. Gosti od 20. minute igraju sa igračem manje jer im je isključen Milak, ali unatoč tome jako su dobro igrali, a pod kraj utakmice mogli su doći i do pobjede jer je Bratkotković pogodio vratnicu.

Polet je na svom travnjaku teško poražen od Međimurca s visokih 5:0. Nakon prvog dijela koji je završio bez pogodaka, u nastavku gosti preko S. Treske u 47., Vabeca u 65. iz jedanaesterca, Kregara u 73. i 76. te Ogina u 74. minuti dolaze do sigurno neočekivano visoke pobjede.

Rezultati 9. kola: Polet – Međimurec 0:5, Naprijed – Centrometal 2:2, Pušćine – Rudar 0:3, Novi Marof – Zadrugar 1:0, Zelengaj – Sloboda 1:4, Plitvica – Varteks 2:3, Graničar – Jalžabet 0:1, Nedelišće-Mladost Komet 4:1.

Poredak nakon devet kola; Jalžabet 22, Rudar 22, Međimurec 19, Sloboda/S 17, Mladost Komet 16, Nedelišće 15, Novi Marof 13, Graničar 10, Zadrugar 10, Pušćine 10, Plitvica 10, Naprijed 9, Centrometal 9, Polet/SMNM 8, Zelengaj 6.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije