Ove subote održava se 5. cestovna utrka Bedenec 2015., prijave na dan utrke

Udruga za kulturu i sport Bedenec organizira u subotu, 17. listopada, 5. cestovnu utrku ‘Bedenec 2015’. Prijave će se primati na malonogometnom igralištu u Bedencu od 15 sati, početak utrke je u 16 sati, a kotizacija po trkaču je 50 kuna, javlja E-Ivanec.

Duljina staze je 12 kilometara, a trčat će se po asfaltu na relaciji BedenecJerovecDubravecKlenovnikŽarovnicaBedenec. Utrka se boduje za Kup Sjeverozapadne Hrvatske, trči se na vlastitu odgovornost, a održat će se bez obzira na vremenske uvjete.

Bodovat će se u apsolutnoj kategoriji, zatim do 40 godina u kategoriji Seniori, od 40 do 50 godina kategorija Veterani 1 te iznad 50 godina kategorija Veterani 2.

Nagrađeno će biti troje najboljih u apsolutnom poretku i po kategorijama, kao i najmlađi i najstariji sudionik, a svi će trkači dobiti poklon majicu.

Tijekom glavne utrke održat će se i tradicionalni, 12. jesenski cross, za kojeg se prijave također primaju od 15 do 16 sati na malonogometnom igralištu u Bedencu.

Trčat će se u četiri kategorije – djeca do sedam godina trče na 100 metara, od 8 do 12 godina na 400 metara, od 13 do 18 godina na 600 metara, a u utrci građana staza je duga 1200 metara.

Utrka najmlađih počet će u 16 sati, a ostale tri startat će u razmacima od pet do deset minuta. Kao i u glavnoj utrci, i na ovima će najbolji dobiti posebne nagrade.

Da bi natjecatelji osigurali svoj primjerak majice, nužno je obaviti pretprijavu na http://goo.gl/forms/wzkODBU319 (vrijedi samo za natjecatelje na glavnoj utrci, stazi duljine 12kilometara), prenosi E-Ivanec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije