MŽNL: Zelengaj iznenadio Varteks, Zadrugar svladao Pušćine…

U 8. prvenstvenom kolu Međužupanijske lige Čakovec- Varaždin, koje je odigrano po dosta teškim vremenskim uvjetima, posebice u nedjelju, kada je kiša natopila teren je bilo izuzetno teško igrati na većini nogometnih terena.

Iznenađenje kola priredio je Zelengaj, koji je u Ivancu pobijedio Varteks sa 3:0 te uhvatio priključak sa klubovima iz donjeg dijela prvenstvene ljestvice. U 19. minuti vodstvo Zelengaju donosi Mlakar, da bi u 41. minuti autogolom Vrbnjaka gosti poveli sa 2:0. U nastavku utakmice, u 65. minuti Soldatek potvrđuje pobjedu.

Bez pobjednika završio je susret u Slakovcu između Slobode i Novog Marofa. Zeko već u 13. minuti dovodi Novi Marof u vodstvo, dok Petek u 36. minuti poravnava rezultat na konačnih 1:1. Junak utakmice na ovoj utakmici zasigurno je bio gostujući vratar David Sabolek koji se istaknuo sa nekoliko odličnih obrana.

Međimurec je na svom terenu očekivano pobijedio Plitvicu iz Gojanca 3:1. Mario Horvat već u 6. minuti jedoveo Plitvicu u vodstvo, da bi domaćin preko u dva navrata Kregara i Treske preokrenuo rezultat na 3:1.

Vodeća ekipa prvenstva Jalžabet, visoko je, sa 4:0 pobijedio Polet iz Svetog Martina na Muri. Medved u 11. min dovodi domaćina u vodstvo od 1:0, da bi u nastavku Jerebić, ponovno Medved te Magić postizali pogotke za konačnih 4:0.

Zadrugar je očekivano sa 3:1 savladao Pušćine. Katalenić je zabio u 5. minuti, za 2:0 povisio je Prlog u 24., za 3:0 Vukina u 58. te Ignjić u 77. minuti postizali su pogotke za domaćina koji je prema propuštenim prilikama još uvjerljivije mogao slaviti pobjedu.

Rudar je minimalnim rezultatom pogotkom Vurušića od 29. minute ostvario pobjedu nad Naprijedom, dok je Nedelišće slavilo visoku pobjedu u Macincu te potvrdilo izlazak iz krize. Bađari dovodi Nedelišće u vodstvo u 23. minuti, da bi Vručina iz kaznenog udarca u 66. minuti, Međumurac u 78. minuti te Vizinger u 84. postigli pogotke za visoku pobjedu.

Mladost Komet teško je ostvarila minimalnu pobjedu protiv Graničara. Strrijelac pobjedonosnog pogotka bio je Hladnik, dok je Balent u 44. minuti kod domaćina zaradio isključenje, a i Nađ u 87. minuti kod gostiju.

Rezultati 8. kola; KladostKomet-Graničar 1:0, Jalžabet-Polet/SMNM 4:0, Međimurec-Plitvica/G 3:1, Varteks-Zelengaj 0:3, Sloboda/S-Novi Marof 1:1, Zadrugar-Pušćine 3:1, Rudar-Naprijed 1:0, Centrometal-Nedelišće 0:4.

Poredak nakon osam kola: Jalžabet, Rudar 19, Mladost Komet, Međimurec 16, Sloboda/S 14, Nedelišće 12, Graničar, Pušćine, Zadrugar, Novi Marof, Plitvica 10, Varteks 9, Naprijed, Polet 8, Centrometal 7, Zelengaj 6.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije