1. ŽNL: Zbog kiše odgođeni derbiji u Ivancu i Beletincu, Obreš svladao Mladost

Kišni vikend donio je utakmice osmog kola 1. ŽNL. U utakmicama odigranima u subotu, najveću pobjedu ostvarila je Dubravka pobijedivši Dravu iz Svetog Đurđa s 4:1 i tako joj, barem privremeno, otela peto mjesto poretka.

U ostalim subotnjim susretima, Plitvica iz Selnika je kod kuće bila bolja od momčadi Čeva s 3:1 u dvoboju suparnika koji se nalaze na začelju ligaške tablice, dok su Sloga i Orač odigrali neriješeno, odnosno 2:2.

U nedjelju, na kišom natopljenim nogometnim terenima, održan je nastavak osmog kola. Rudar je kod kuće izgubio od momčadi Poleta iz Cestice s 1:2, dok je Obreš kod kuće svladao šemovečku Mladost s čak 6:0.

Trenutno vodeći Nedeljanec je išao u goste Ivančici, međutim, neumorna kiša je odgodila derbi u kojem je Nedeljanec tražio bodove kako bi povisio prednost nad drugoplasiranom Bednjom, koju je u prošlom kolu maknuo s vodeće pozicije.

No, to nije bila jedina odgođena utakmica, jer upravo domaća utakmica Bednje protiv Mladosti iz Margečana je također odgođena i samim time stanje na vrhu tablice je ostalo bez promjena.

Još uvijek nije poznato kada će biti odigrani ti susreti.

Parovi 9. kola: Drava (SĐ)-Rudar 47, Polet (C)-Plitvica (S), Mladost (M)-Dubravka, Orač-Bednja, Mladost (Š)-Sloga, Nedeljanec-Obreš, Čevo-Ivančica

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije