MŽNL: Pobjeda Varteksa, Jalžabet pobjedom u Gojancu preuzeo vodeću poziciju

Sedmo prvenstveno kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin bilo je kolo gostiju. Naime, u osam odigranih utakmice domaćin je slavio u dvije (Nedelišće i Naprijed), dok su kod ostalih šest utakmica slavili gosti.

Pomalo neočekivano, Varteks je slavio pobjedu usred Novog Marofa. Kolarić je doveo Varteks u vodstvo u 16. minuti, da bi Vrbnjak u 35. te Boban u 37. minuti povisili rezultat na 0:3. Domaćin tek uspijeva preko Sakača u 39. minuti smanjiti rezultat na konačnih 1:3.

U derbiju kola, koji je bio nervozan i na momente grub, Nedelišće je slavilo pogotkom Filipovića od 24. minute. Na ovoj utakmici bilo je svega i svačeg, gosti su izuzetno ljuti na suca Pajtaka, a najavili su i video uredak da potvrde ove njihove tvrdnje. Ipak, sami su si krivi za poraz, a imali su dosta prilika koje nisu realizirali.

Njihov poraz iskoristio je Jalžabet, koji je pobjedom u Gojancu protiv Plitvice preuzeo vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Gosti su poveli već u 5. minuti pogotkom Friščića, da bi Medved u 50. minuti povećao rezultat na 0:2. Minutu kasnije Mario Horvat smanjuje rezultat na konačnih 1:2. Inače, utakmica je bila izuzetno fer i korektna u kojoj je sudac Ružić pokazao tek jedan žuti karton.

Zadrugar je u Cirkovljanu poražen rezultatom od 2:1, mada je mogao puno bolje proći jer je imao za to prilike. Nakon nekoliko pokušaja gostiju preko Vukine, domaćin je preko Vlaha i Martinca poveo 2:0. Gosti se uspijevaju vratiti u utakmicu pogotkom Hlebeca u 70. minuti. Do kraja su pokušavali doći do poravnanja pa je tako Špoljarić pogodio vratnicu ali nisu uspjeli doći do poravnanja.

Zelengaj nije uspio na svom travnjaku ostvariti povoljan rezultat protiv Međimurca, već je poražen minimalnim rezultatom. Domaćin je imao svoje prilike za pogodak koje nije realizirao, da bi gosti pogotkom Treske ostvarili pobjedu.

Pomalo neočekivano, Graničar je pogocima Kosa u 61. te Andrlona u 77. minuti ostvario pobjedu u Svetom Martinu na Muri te Poletu nanio treći uzastopni poraz.

Također, i Sloboda iz Slakovca iznenadila je Pušćine ostvarivši pobjedu od 2:1. Petak i Fučko bili su strijelci za Slobodu, a Levanić za domaćina.

Mladost Komet je u Macincu teško demolirala Centrometal pobijedivši ga rezultatom od 4:1. Nakon prvog dijela koji je završio 0:0, u nastavku su gosti poveli u 60. minuti pogotkom Golubića, da bi osam minuta kasnije Bukal povećao rezultat na 0:2. Domaćin je smanjio dvije minute kasnije preko Dumančića, ali Tišljarić i Golubić su se do kraja utakmice upisali u listu strijelaca za visokih 1:4.

Rezultati 7. kola: Centrometal – Mladost Komet 1:4, Polet – Graničar 0:2, Naprijed – Zadrugar 2:1, Pušćine – Sloboda 1:2, Novi Marof – Varteks 1:3, Zelengaj – Međimurec 0:1, Plitvica – Jalžabet 1:2. Poredak: Jalžabet, Rudar 16, Mladost Komet, Međimurec, Sloboda/S 13, Pušćine, Graničar, Plitvica 10, Nedelišće, Varteks, Novi Marof 8, Naprijed, Polet 8, Centrometal, Zadrugar 7, Zelengaj 3.

Parovi 8. kola: Mladost Komet-Graničar, Sloboda/S-Novi Marof, Rudar-Naprijed, Centrometal-Nedelišće, Jalžabet-Polet, Međimurec-Plitvica, Varteks-Zelengaj, Zadrugar-Pušćine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije