TK Varaždin 1181 treći put zaredom prvaci Sjeverozapadne Hrvatske do 10 godina

Prošlog vikenda na terenima TK Varaždin 1181 održano je Momčadsko prvenstvo do osam i deset godina, na kojem je nastupilo rekordnih 23 momčadi iz desetak klubova Sjeverozapadne Hrvatske.

Tenisači i tenisačice TK Varaždin 1811, u konkurenciji do 10 godina, treću su godinu zaredom osvojili prvo mjesto, ove godine u sastavu Karlo Hanzl, ViniCecelja, Denis Adlašić i Lara Tribusson.

U kategoriji do deset godina, TK Varaždin 1811 našao se na prvom mjestu, ispred drugoplasiranog TK Varteks i TK Franjo Punčec kao trećeplasiranog teniskog kluba.

U kategoriji do osam godina, najbolja ekipa je TK Prelog, a iza njih se nalaze TK Franjo Punčec i TK Đurđevac kao treći.

– Zahvaljujemo klubovima, trenerima, natjecateljima i roditeljima te uz čestitke svima na ostvarenim rezultatima, nadamo se da ste uživali u teniski upotpunjenom danu na terenima TK Varaždin 1181 – rekli su iz kluba.

Čak troje natjecatelja TK Varaždin 1181 (Denis Adlašić, Karlo Hanzl i Vini Cecelja) osigurali su nastup na Prvenstvu Hrvatske do 10 godina, koje se sljedećeg vikenda održava na Malom Lošinju, a u klubu im drže fige za što boljim predstavljanjem kluba i Sjeverozapadne Hrvatske na završnom mastersu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije