Marijan Huzjak, Tihomir Cenko i Valentina Belović pobjednici utrke Josip Putar

Čak 69 trkačica i trkača pojavilo se na startu 11. izdanja memorijalne utrke Josip Putar, koju je u Lepoglavi tradicionalno organizirala Udruga za sport i rekreaciju ‘Sport za sve’ Lepoglava, javlja Lepoglava.net.

Trčalo se na stazi dužine 12 kilometara, koju su u najkraćem vremenu savladali Marijan Huzjak iz AK Međimurje i Tihomir Cenko iz AK Sloboda, zajedno ušavši u cilj u vremenu od 47 minuta i dvije sekunde (00:47:02). Nakon njih, sa zaostatkom od 55 sekundi, ciljem je prošao Josip Lacković iz AK Sloboda.

U kategoriji žena, najbrža je bila Valentina Belović iz AK Sloboda (00:50:29). Nakon nje, ciljem su prošle Danijela Krobot iz TK Kotoripski Begači (00:57:08) i Alenka Horvat iz AK Sloboda (00:59:05).

Inače, znak za start utrke dao je zamjenik lepoglavskog gradonačelnika Hrvoje Kovač koji je po završetku utrke, prilikom zajedničkog ručka i druženja organizatora i trkača, podijelio nagrade i priznanja najuspješnijim sudionicima 11. memorijalne utrke Josip Putar, prenosi Lepoglava.net.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije