MŽNL: Jalžabet ‘potopio’ Zelengaj, Plitvica slavila u Kotoribi…

U 6. kolu Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin, u pet utakmica slavio je domaćin, jedna utakmica završila je neriješeno, dok su gosti slavili u dva susreta.

Najveću pobjedu kola ostvario je Jalžabet, koji je sa čak 7:1 pobijedio Zelengaj. Vodeći pogodak za domaćine postigao je autogolom gostujući igrač Vrček u 37. minuti, dok je na 2:0 povisio Hanc u 43. minuti. U nastavku utakmice, Medved je biio precizan u 49. te u 51. minuti iz kaznenog udarca. U 63. minuti Magić povećava rezultat na visokih 5:0. Gosti uspijevaju smanjiti rezultat u 77. minuti preko Vugrinca, da bi se do kraja utakmice Dušak i Jerebić upisali u strijelce za konačnih 7:1.

Zadrugar je na svom travnjaku pobijedio Nedelišće sa minimalnih 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je nakon ubačaja i slabe reakcije gostujućeg vratara Zubčić u 84. minuti.

Varteks je zbog kazne utakmicu sa Pušćinama odigrao u Novom Marofu, gdje je poražen s 0:2. Varteks je imao prilike koje nije realizirao, da bi gosti preko Levanića i Špicera postigli pogotke vrijedne pobjede.

Novi Marof je visoko poražen u Dunjkovec/Pretetincu u utakmici sa Međimurcem 4:1. Igrači trenera Damira Lacka odlično su otvorili utakmicu te su poveli već u 3. minuti pogotkom Sakača. Piškor, Novak i Vabec preokrenuli su rezultat na 3:1 s kojim se otišlo na odmor. U nastavku, Hrustek je u 48. minuti postigao pogodak za konačnih 4:1.

Plitvica je ostvarila tešku, ali potpuno zasluženu pobjedu u Kotoribi u utakmici sa Graničarom. Buhin je u 61. minuti iz kaznenog udarca doveo svoju ekipu u vodstvo od 0:1, da bi, također iz kaznenog udarca, Graničar u 87. minuti poravnao rezultat na 1:1. Borbeni gosti nisu se zadovolji bodom, već su krenuli na sve ili ništa i taj trud im se isplatio u sudačkoj nadoknadi, kada je Zgrebec postigao prekrasan pogodak vrijedan pobjede.

Mladost Komet je ostvarila visoku pobjedu nad Poletom od čak 6:1. Odlično prvo poluvrijeme donijelo im je vodstvo od 5:0, da bi u nastavku jedan postigao domaćin, a jedan pogodak gost.

Sloboda i Naprijed odigrali su utakmicu bez pobjednika, 1:1. Gosti su poveli u 67. minuti preko Vlaha, da bi rezultat poravnao samo dvije minute kasnije Fučko.

Vodeći Rudar, pogocima M. Šoltića i Čalope, ostvario je pobjedu 2:0 protiv Centrometala.

Poredak nakon 6. kola: Rudar 16, Jalžabet 13, Mladost Komet 10, Međimurec 10, Pušćine 10, Sloboda (S) 10, Plitvica 10, Novi Marof 9, Polet (SMNM) 8, Centrometal 7, Graničar 7, Zadrugar 7, Nedelišće 6, Varteks 6, Naprijed 5, Zelengaj 3.

Parovi 7. kola: Centometal-Mladost Komet, Nedelišće-Rudar, Polet (SMNM)-Graničar, Naprijed-Zadrugar, Pušćine-Sloboda (S), Novi Marof-Varteks, Zelengaj-Međimurec, Plitvica-Jalžabet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije