MŽNL: Jalžabet dočekuje Zelengaj, Novi Marof ide u goste Međimurcu…

Ove subote i nedjelje na rasporedu je 6. kolo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin u kojem se odigrava nekoliko zasigurno odličnih utakmica.

U subotu, u međimurskom derbiju, Mladost Komet nakon ‘petarde’ u Murskom Središću, ugošćuje Polet iz Svetog Martina na Muri, nepredvidljivu ekipu koja zna iznenaditi. Domaćin je favorit u utakmici.

Sloboda iz Slakovca na krilima pobjede u Nedelišću, igra sa Naprijedom koji jako dobro igra u Slakovcu stoga se očekuje kvalitetan susret.

Rudar je ponovno domaćin, a ovoga puta protivnik mu je Centrometal koji je u prošlom kolu torpedirao Zadrugar, stoga bi i ova utakmica mogla biti poslastica za gledatelje.

U nedjelju, Graničar u Kotoribi igra s Plitvicom iz Gojanca i oba su kluba osvojila sedam bodova, stoga će utakmica biti ravnopravna.

Jalžabet na svom travnjaku igra sa Zelengajem i favorit je u ovoj utakmici koju mora dobiti kako bi i dalje bio u samom vrhu prvenstvene ljestvice.

Derbi kola se odigrava između Međimurca i Novog Marofa koji je u samome vrhu prvenstvene tablice. U ovoj utakmici sva tri su znaka moguća.

Varteks ugošćuje Pušćine dok se još nezna mjesto odigravanja utakmica.

Dva kluba koja nisu baš najbolje startala u prvenstvu – Zadrugar i Nedelišće međusobno odigravaju utakmicu u Hrastovskom, a također i u ovoj utakmici moguća su sva tri znaka.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije