Jurica Škoranec pred svojom publikom osvojio naslov juniorskog svjetskog prvaka

Jurica Škoranec, član Fight cluba Kovačić, jučer je, u subotu, u dvorani Graberje, zahvaljujući pobjedi protiv Kevina Andrezea u meču večeri postao juniorski svjetski prvak u combat savateu.

Turir, na kojem je borba večeri iznjedrila svjetskog prvaka, igrao se od jutarnjih sati, dok je gala večer sa šest borbi počela od 20 sati. Večernju priredbu otvorile su djevojke iz plesne skupine Four, već dobro poznate Varaždincima po atraktivnim nastupima na brojnim sportskim događanjima.

Do meča večeri gledali smo nekoliko zanimljih borbi, a najspimpatičnija je definitivno bila odmah prva, gdje su se sastala dva dječaka, stari desetak godina.

Oko 21 sat, došlo je vrijeme za meč u kojem je Škoranec tražio pobjedu, a to je i ostvario zahvaljujući odličnom nastupu, rušeći na parter svog protivnika u nekoliko navrata. Do kraja meča, sva publika je zdušno bodrila Juricu, a nakon osvajanja titule svjetskog prvaka, Jurica se zadržao oko ringa, kako bi svi željni imali priliku za fotografiranje s novopečenim prvakom.

– Meč je bio stvarno težak, protivnik se vrhunski pripremio za moj stil borbe. Svih 10 godina svoje karijere koliko sam trenirao, pripremao sam se za ovaj meč. Biti svjetski prvak u svom gradu, prvi puta izvan Francuske, stvarno sam počašćen. Svi moji poznanici su došli danas, svi se dolaze slikati. Zahvaljujem publici na podršci – rekao nam je Jurica Škoranec svoje dojmove nakon osvajanja naslova.

Oduševljen titulom bio je i Siniša Kovačić, Škorancev trener i ujedno glavni organizator turnira.

– Bilo mi je teže biti u kutu nego boksati. Stresno mi je bilo tih tri mjeseci priprema ujutro i navečer, ali trud se isplatio – zaključio je Kovačić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije