Cvet-Lina pobjednik 18. memorijalnog turnira ‘Tri hrvatska viteza’ u Cvetlinu

U Cvetlinu je održan tradicionalni, 18. turnir ‘Tri hrvatska viteza’, u sjećanje na poginule cvetllinske branitelje Ivana Čižića, Slavka Smiljana i Krešu Šmintića. U jutarnjem djelu obilježavanja sjećanja na branitelje služena je Sveta misa, a nakon nje su položeni vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježju, kao i na grobovima poginulih branitelja.

> Održan 18. turnir ‘Tri hrvatska viteza’

S roditeljima i rodbinom poginulih, te gostima, članovi USR Cvetlin organizirali su druženje uz domjenak u društvenom domu Cvetlin, kojemu su nazočili i predstavnici udruga 1. GBR Tigrovi, 7. GBR Puma i 104. brigade HV, čiji su pripadnici bili poginuli cvetlinski branitelji.

Na malonogometnom turniru, koji je sudjelovanjem dviju momčadi iz Maribora te jednom iz Ljubljane poprimio međunarodni karakter, natjecalo se 16 momčadi, igralo se na ispadanje, a u završnicu, među četiri najbolje, plasirale su se GP Condo iz Ljubljane, Cvet-Lina iz Cvetlina, UŠR Višnjica i Crvena Ruža iz Bednje/Žutnice.

U polufinalima je GP Condo pobijedio USR Višnjica sa 3:2 poslije izvođenja penala, nakon 0:0 u regularnom dijelu, a Cvet-Lina je sa 3:2 bila bolja od Crvene Ruže.

U finalnom susretu, za pobjednika turnira, Cvet-Lina je pobijedila GP Condo sa 7:1, dok je u borbi za 3. mjesto, Crvena Ruža nakon izvođenja penala pobijedila UŠR Višnjiciu sa 3:2, i to nakon što je u regularnom dijelu susret okončan bez golova.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Emanuel Andreić iz ekipe UŠR Višnjica, dok je najbolji strijelac Davor Presečki iz Cvet-Line, sa 9 postignutih pogodaka.

U sklopu manifestacije odigran je i juniorskih turnir, na kojem je sudjelovalo sedam momčadi, pobjednik je UŠR Cvetlin, drugo mjesto osvojio je UŠR Trakošćan, a treće Sinovi iz Bedenca.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije