Volontirajte na Igrama mladih za osobe s invaliditetom!

Centar za volontiranje i humanitarni rad FOI poziva volonterke i volontere, i one koji to žele postati, na volontiranje u sklopu Europskih igara mladih 2015 za osobe s invaliditetom,koje će se 17. i 18. srpnja održati u Varaždinu.

Na predstojećim igrama sudjelovat će sportaši sa svim vrstama invaliditeta, a koji su rođeni 1995. godine ili kasnije. Atletičari će se natjecati u utrci na 100 i 800 metara, skoku u dalj, bacanju kugle i diska te bacanju koplja. U boćanju će se natjecati samostalno i u timovima, dok će stajaći, sportaši u kolicima ili oni s mentalnim poteškoćama igrati sami. Discipline u plivanju još se trebaju definirati, no poznato je kako će se sportaši u sjedećoj odbojci natjecati u mješovitoj disciplini.

Volontirat će se u nekoliko sportova: plivanje, stolni tenis, boćanje, atletika i odbojka.

– Potrebno nam je pet volontera po sportu, koji će sakupljati loptice, premještati sportaše iz kolica na postolja, sudjelovati u protokolu, pomoći u pripremi natjecateljskih mjesta. Ukupno je potrebno trideset volontera – pozivaju iz Centra.

Za sve informacije možete se javiti na facebook stranicu pod Centar za volontiranje i humanitarni rad FOI ili na mail idsnidari@foi.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije