MŽNL Čakovec – Varaždin počinje 22./23. kolovoza, Međimurec novi član lige

Međužupanijska nogometna liga Čakovec – Varaždin u sezoni 2015./2016. brojit će 16 klubova. Temeljem sporazuma IO ŽNS Varaždin i IO NS Međimurja iz 2014. godine, IO ŽNS Varaždin je donio odluke za sezonu 2015/16: sjedište lige ŽNS Varaždin, Povjernik za natjecanje Željko Franić, Povjernik za suđenje Mijo Horvat i Disciplinski sudac Slavko Kuščer.

Planirani početak natjecanja u natjecateljskoj 2015/16. godini je 22. i 23. kolovoz. Planirani plenum klubova je 3. kolovoz u 18 sati u Varaždinu. Planirani seminar sudaca je 8. kolovoz u 10 sati u Varaždinu te planirani seminar delegata 10. kolovoz u 18 sati u Varaždinu.

Što se tiče nadolazeće sezone, liga se smanjuje na 16 klubova što bi svakako trebalo doprinijeti većoj kvaliteti i izjednačenosti. Odustajanjem Nedelišća i Rudara od plasmana u 3. HNL – Istok jasno je da će ligu u novoj sezoni sigurno sačinjavati klubovi koji su bili plasirani od 1. do 14. mjesta, zatim doprvak 1. županijske lige MNS-a Međimurec iz Dunjkovca-Pretetinca, nakon što je prvak Mladost iz Palinovca povukla prijavu za MŽNL, i još jedan predstavnik iz ŽNS-a Varaždin.

Tamošnji prvak 1. županijske lige Varaždin ŠN potvrđen je kao novi klub u 3. HNL – Istok i ostaje pitanje tko umjesto njih ulazi u MŽNL, Varaždin koji je trećeligaški status prepustio novom klubu ili netko iz 1. ŽNL, iako nema naznaka za interesentima među prva tri mjesta na tablici. Sve bi trebalo biti poznato do 3. kolovoza kad će se održati plenum klubova, dok je početak prvenstva planiran za 22. kolovoza, donosi web NK Nedelišće.

MŽNL Čakovec-Varaždin 2015./2016.
1. NK Nedelišće – Nedelišće
2. NK Rudar – Mursko Središće
3. NK Mladost Komet – Prelog
4. NK Sloboda – Slakovec
5. NK Zadrugar – Hrastovsko
6. NK Centrometal – Macinec
7. NK Jalžabet – Jalžabet
8. NK Pušćine – Pušćine
9. NK Polet – Sveti Martin na Muri
10. NK Graničar – Kotoriba
11. NK Novi Marof – Novi Marof
12. NK Zelengaj – Kućan Donji
13. NK Plitvica – Gojanec
14. NK Naprijed – Cirkovljan
15. NK Međimurec – Dunjkovec-Pretetinec
16. ? ? ?

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije