Street race show: 200 natjecatelja u borbi za titulu najbržeg

>> Street race show: 200 natjecatelja u borbi za titulu najbržeg

Varaždinski aerodrom ovog je vikenda poprište održavanja Varaždin Street race showa – utrke ubrzanja na 402 metra za automobile i motocikle. Kroz dva dana održavanja, izmjenit će se dvjestotinjak natjecatelja na stazi.

Prvog dana održavanja vozi se Kup, a drugog dana, osim Kupa, održava se i Prvenstvo Hrvatske.

> Varaždin Street race show 2015.

Brojni okupljeni posjetitelji i ljubitelji oktanskih sportova mogli su razgledati automobile i motore natjecatelja uz bogati popratni program, a najviše simpatija publike pridobili su kaskaderi na motorima koji su radili vratolomije za koje ih je publika nagradila gromoglasnim pljeskom.

Glavna mjesta zadržavanja posjetitelja svakako su bili parkirani automobili natjecatelja, koje su s posjetitelji promatrali izbliza pa je tako čest prizor bio nekoliko muškaraca okupljenih oko automobila u ugodnom razgovoru o tehničkim karakteristikama automobila.

Sunčano i toplo vrijeme brojne je natjecatelje natjeralo da potraže spas u hladovini gdje se roštiljalo i opuštalo između vožnji, a klasične piknik stolce zamijenila su sjedala izvađena iz automobila.

Metalni racing team i Auto klub Slavonija u suradnji s Hrvatskim auto i karting savezom te Hrvatskim motociklističkim savezom organizator je utrke ubrzanja na 402 m za automobile i motocikle.

Drugi dan natjecanja počinje u nedjelju u 9 sati ujutro, a traje cijeli dan, sve do 20 sati kad će biti proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije