Ove subote oproštaj Gorana Borovića od profesionalne karijere

Nakon punih 22 godine profesionalnog bavljenja borilačkim sportovima, danas, u subotu, Goran Borović oprašta se od profesionalne karijere u posljednjem meču pred varaždinskom publikom.

Borović je u životu osvojio nekoliko naslova svjetskog prvaka u K-1 i savateu, a nakon 319 mečeva i više od 250 pobjeda, u 38. godini života, odlučio je da je došlo vrijeme za oproštaj.

> Goran Borović: U životu nisam propustio niti jedan trening

Iako je i dalje u odličnoj formi i trenira svakodnevno, odlučan je u naumu da prepusti svoje mjesto u ringu mlađim generacijama, ali će i dalje ostati u tom sportu u ulozi trenera, gdje će se moći u potpunosti posvetiti borcima koje trenira.

Neke od njih ćemo imati prilike vidjeti u uvodnim mečevima protiv boraca iz Slovačke, dok je meč Borovića i Poljaka Tomasa Drabika na rasporedu kao zadnji meč večeri.

Cijeli događaj počinje nakon 20 sati u sportskom centru TTS, a varaždinska će publika vidjeti osam mečeva, od kojih će svakako najzanimljiviji biti posljednji, ujedno i posljednji Gorana Borovića.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pojave u čim većem broju kako bi se dostojno oprostili od profesionalne karijere najvećeg varaždinskog borca.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije