Sedam zlata i tri srebra za gimnastičarke Vindije u Zagrebu

Proteklog vikenda u Zagrebu održan je tradicionalni 35. svibanjski turnir, međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici.

Za Vindiju je nastupalo 8 ritmičarki i to: Tamara Artić u A programu u kategoriji kadetkinja 2004. godišta, gdje je Tamara bila uvjerljivo najbolja te je osvojila tri zlatne medalje u višeboju, s obručem i s čunjevima.

U B programu nastupilo je sedam djevojaka. Prva mjesta i zlatne medalje osvojile su Chiara Belec – junirka, Kaja Bobek u kategoriji 2003. godišta, Lara Domislović u kategoriji 2006. godišta i Rea Belić-Šebečić u kategoriji 2008. godišta.

Druga mjesta i srebrne medalje osvojile su Leona Pretković u kategoriji 2004. godišta i Elena Košćak u kategoriji 2006. godišta, a u istoj kategoriji Sara Crnčec je bila 14. među ukupno 22 djevojčice.

Sedam natjecateljki u B programu nastupilo je u subotu, 16. svibnja i na Kolu Kupa Hrvatske u RG – Regija Sjever koje je bilo kvalifikacijsko natjecanje za Završnicu Kupa Hrvatske u RG – B program te su pravo nastupa na Završnici izborile Chiara Belec, Kaja Bobek, Leona Pretković, Elena Košćak i Rea Belić-Šebečić.

Završnica Kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici za B program održat će se u Zagrebu, u dvorani u paviljonu 25 Zagrebačkog velesajma u subotu, 30. svibnja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije