Koka razbila Lokomotivu na krilima odlične Ivane Dežić

Rukometašice Koke su u 23. kolu Hrvatske rukometne lige ugostile Lokomotivu, a susret je završio na strani Koke s uvjerljivom rezultatskom razlikom 31:24.

Od samih početaka utakmice, moglo se naslutiti da Kokice idu po pobjedu, te su prvo poluvrijeme završile s uvjerljivih 17:13.

U nastavku utakmice, otklonile su sve sumnje u pobjedu te privele susret kraju s uvjerljivih 31:24.

Odličnom igrom i zalaganjem na terenu nije im trebalo puno da pronađu rupe u obrani Lokomotive, a posebno motivirana je bila Ivana Dežić koja je pospremila 10 lopti u gol izabranica Davora Rokavca, od toga tri iz sedmerca.

Lokosice nisu uspjele ni u jednom trenutku ugroziti vodstvo Kokica, a njihova najbolja igračica na terenu bila je Božović sa šest zabijenih golova.

Lokomotivi zasigurno nije pomogla ni činjenica da je Janja Golub na vratima Koke sakupila 12 obrana i time dodatno onemogućila gošćama da dođe do bodova.

Koka: Dominić, Jalušić 4, Pavlović, Halili E. 3, Varšić, Edita Halili, Vrček, Domjan 2, Antolić, Tomašek 4, Kalaus 4, Golubić (12 obrana), Dežić 10, Kovačić, Zadravec 3, Pongrac 1

Lokomotiva: Razum, Smiljanić 3, Božović 6, Kralj, Vlašić, Konta 1, Semren, Jeličić (10 obrana), Rajović 2, Gudelj 1, Kapetanović 3, Benko 3, Litre, Ljubičić, Krešić, Milić 5

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije