FOTO Ljeto nam se vratilo u grad i donijelo plaže na Kapucinski trg!

Iako je tek u povojima, plaža na Kapucinskom trgu mnogima će zasigurno izmamiti smješak na lice. Neki će biti sretni što grad kontinentalne Hrvatske uopće ima plažu, a neki će se prisjetiti svih lijepih trenutaka koje su doživjeli na istom mjestu prošle godine.

Plaža na Kapucinskom trgu dio je programa nazvanog Ljeto u Varaždinu, a cilj je samo jedan – pružiti Varaždinkama i Varaždincima, koji u ljetnim mjesecima nisu na moru, pregršt kvalitetnog sadržaja.

> Ljeto u Varaždinu uz Vatru, Marijana Bana, Vintage day, plažu na Kapucinskom…

– Želja nam je napraviti odličan sadržaj na Kapucinskom trgu, a posebice kvalitetan za najmlađe. Cilj nam je atraktivnost i kvaliteta, pa nećemo ići u širinu. U centru cijelog trga bit će igralište za odbojku na pijesku. Uz to igralište, imat ćemo i nogometno igralište za djecu i, naravno, sve ostalo što je potrebno za manifestacije na Kapucinskom trgu: rasvjetu, razglas, bar na plaži, ‘domaći ‘ fast food’… Naravno, tamo će biti i bina pa nas očekuju završni nastupi Društva ‘Naša djeca’, a posebna poslastica bić je koncert Vatre, 2. srpnja, koji će biti besplatan – komentirao je Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice, program na Kapucinskom trgu na zajedničkom predstavljanju cijelog Ljeta u Varaždinu.

> Ljeto u Varaždinu – cjelokupan program

A dok čekate da se radovi na Kapucinskom trgu kompletiraju, podsjetite se kako je to izgledalo prošle godine.

> FOTO Gradska plaža: Igor Baksa ‘prošetao’ od Marleyja sve do Letećih medvjedića

> FOTO: Subotnji dan na plaži okrunila Komedija, Edipus svira na zatvaranju plaže

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije