Lovac Prelog: Bogata a la carte ponuda, roštilj, pizze, catering!

>> Lovac Prelog: Bogata a la carte ponuda, roštilj, pizze, catering!

U središtu suvremenog Preloga, kao središte društvenog života i vrhunac ugostiteljske ponude grada, odmah preko puta Crkve sv. Jakoba, nalazi se Gradska kavana »Lovac« , u Glavnoj ulici 45.

U prizemlju zgrade rustikalno je uređena gradska kavana – restoran te ljetna terasa, dok se na katu nalazi velika konferencijska i banket dvorana te prenoćište s četiri visokokomforne sobe.

Gradska kavana »Lovac« u svom širem okruženju pola je stoljeća poznata i kao mjesto na kojem se u svako doba godine za svaku priliku može odabrati jelovnik obojen lokalnim koloritom okusa, tako i jelovnik internacionalnog tipa, uz posebnu ponudu kulinarskih specijaliteta iz Međimurja.

Organizacija svečanih ručkova, svadbe i sve vrste proslava do 100 osoba

Gradska kavana »Lovac« – u skladu s ugledom kuće koja posluje već pola stoljeća – na listi svojih specijaliteta pak ima i takve delicije kao što su guščja jetra iz pongvice ili sablju “Zrinski” sljubljenu s junećim beefsteakom, puretinom i domaćom slaninom iz dima.

Jela sa roštilja, peka, beefsteak odresci te bogati izbor međimurskih jela i ostalih specijaliteta kuće mjerilo su kvalitete za šire ugostiteljsko okruženje, a takav je i u skladu s imenom kuće – jelovnik »lovačkog štiha« s jelima od mesa divljači.

Popularna jela od tjestenine i pizza, također su u ponudi kuhinje »Lovca«, a onima koji preferiraju vegetarijansku kuhinju – također se izlazi u susret.

Vegetarijanski jelovnik obuhvaća više vrsta jela od povrća, a tu je i Junior menu predviđen za djecu.

Premda duboko na kontinentu, Gradska kavana »Lovac« svojim gostima nudi i riblje specijalitete iz slatke (šaran, smuđ, pastrva), ali i iz slane vode (oslić, lignje).


Banketna dvorana i švedski stolovi

Umake i priloge te salate koje kuhari »Lovca« umješno kombiniraju sa svim jelima ne treba ni opisivati, no s liste desertnih jela svakako treba izdvojiti domaće međimurske kuhane štrukle, domaću kukuruznu zlevanjku, pohane jabuke ili palačinke kavane »Lovac«.

Catering-posluživanje u vašem domu

Osim bogate a la carte ponude, jela s roštilja, pizze, svečanih ručkova i proslava u Gradskoj kavani Lovac nude Vam svakodnevni topli obrok te mogućnost cateringa!

GRADSKA KAVANA LOVAC

Glavna 45, Prelog, tel. 040/646-370, fax. 040/645-291

e-mail: gradska.kavana.lovac@t-com.hr

www.gradska-kavana-lovac.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije