U ponudi u retsoranu Nobel su trenutno prigodni adventski meniji, a za Badnjak i Božić niti ne morate kuhati, već možete naručiti i pokupiti najbolji blagdanski ručak iz Nobela.
Već se polako odbrojavaju dani, a uskoro će i sati do Božića i
Nove godine, a kako bi vam nadolazeći blagdani bili što ugodniji,
vrijedni kuhari Restorana
Nobel pripremaju za vas prigodna jela.
Kako bi vam Božić bio dan mira, blagostanja i vremena ispunjenog
sa svojim najmilijima, vrijedni kuhari Hotela Turist i ove godine
umjesto vas spremaju prigodna božićna jela, koja možete na
blagdane podići i donijeti direkt na blagdanski stol.
Radi se o tradicionalnim božičnim jelima, pa se tako mogu
naručiti:
-
Pečena blagdanska
purica – samo 135,00 kn/kg - Pečeni odojak – samo 135,00 kn/kg
- Šunka u kruhu za 4 osobe – samo 135,00 kn
Narudžbe primaju do 22. prosinca na telefon 042 / 395 – 395 ili
na e-mail ugostiteljstvo@hotel-turist.hr.
Preuzimanje božićnih specijaliteta je 24 i 25. prosinca u
terminima 9:00 ili 11:00.
A da bi isprobali Nobel blagdanske specijalitete ne morat čekati
Božić, jer je već i sada u ponudi Božićna
rapsodija. Radi se o novom čudesnom meniju u
(predjelo-glavno jelo-desert), a drugi tjedan se sprema nova
Adventska ponuda, a koja će sigurno imati i
bakalar i druge ‘morske’ specijalitete.
Požurite u Nobel, ako još niste, otkrijte vaše ‘mjesto broj 1’,
kada je u pitanju hrana u Varaždinu, a i šire.