Stručni skup ‘Kako pomoći učenicima sa teškoćama učenja?’ 2. ožujka u Minervi

U petak, 2. ožujka, Varaždinska županija u suradnji sa stručnim ustanovama organizira u dvorani hotela Minerva stručni skup na temu ‘Kako pomoći učenicima sa specifičnim teškoćama učenja? Izazovi dijagnostike, terapije i školske potpore’.

Otvorenju skupa će nazočiti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić te zamjenik župana Tomislav Paljak, a otvorenje počinje u 10 sati.

– Napomenimo kako je navedeni stručni skup namijenjen ravnateljima osnovnih i srednjih škola, stručnim službama u školama, učiteljima razredne nastave, nastavnicima i profesorima u osnovnim i srednjim školama kako bi se na jednom mjestu dobila najrelevantnija znanja o temi s kojom se susreću brojne generacije učitelja i nastavnika, pred kojima je izazov da detektiraju problem kod učenika. Odgovor na vječno postavljeno pitanje ‘Kako pomoći učenicima sa specifičnim teškoćama učenja?’, te kako učeniku sa specifičnim teškoćama učenja primjenom raznih tehnika i metode u učenju pomoći u lakšem savladavanju nastavnog plana – stoji u najavi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije