IZBOR ZA MISS Devet djevojaka borit će se za titulu najljepše u županiji

U varaždinskom kafiću Bard održan je casting uoči izbora za miss Varaždinske županije koji će se 19. svibnja održati u varaždinskom HNK.

Za titulu missice borit će se Marina Kujundžić, Paula Hublin, Nora Dominko, Katarina Šprem, Katarina Golubić, Iva Šulentić, Ivona Gavranović, Lorena Purić i Stella Tkalec.

– Pred djevojkama su sad pripreme koje najprije obuhvaćaju odlazak u Toplice Sveti Martin na Muri, gdje će obaviti dio priprema. Romana Ratkaj iz plesnog studija Feel s njima će raditi na plesnoj koreografiji, a od ove godine djevojke će vježbati u Aerobik centru Tanja pod vodstvom Tatjane Ostović-Šlehta – otkrila je Ratka Marković, vlasnica licence i organizatorica natjecanja, koja je odabirom djevojaka jako zadovoljna.

– Cure su jako drage i pozitivne, s mnogo entuzijazma i volje su se prijavile na izbor, što mi je uistinu jako drago tako da se veselim što ću raditi s njima.

Koja će od devet djevojaka osvojiti titulu najljepše bit će poznato u svibnju, a organizatorica najavljuje još veći spektakl izbora.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije