Martina Mišak iz Kučana državna je prvakinja u muškom šišanju!

Martina Mišak, mlada 18-godišnja frizerka iz Kučana kraj Varaždina, maturantica Srednje strukovne škole i praktikantica Frizerskog salona Tempera, postala je prvakinja Hrvatske u muškom šišanju!

Martina je u konkurenciji 18 najboljih učenica i učenika srednjih strukovnih škola iz cijele Hrvatske osvojila najsjajnije zlatno odličje. Da put do najbolje hrvatske učenice frizerke nije bio lagan potvrđuje i činjenica da je državnom natjecanju prethodilo Međužupanijsko natjecanje na kojem je i izboren plasman na završnicu u Imotskom.

Odličnom rezultatu Martine treba dodati i gotovo jednako veliki uspjeh njezine školske kolegice Monike Vinceković iz Petrijanca, koja je u Imotskom osvojila drugo mjesto u kreaciji ženske frizure.

Velike zasluge za ove uspjehe svakako idu i njihovoj mentorici, majstorici Zdenki Mavriček, kao i redovitoj stručnoj praksi koju Monika obavlja u školskom praktikumu varaždinske Srednje strukovne škole i u Frizerskom salonu Look, vl. Jasna Peharda, dok je Martina već tri godine praktikantica Frizerskog salona Tempera, pod vodstvom majstorice frizerke Jelene Kovačić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije