GASTROCOM

‘GASTRO’ VELIKI PETAK Ljubitelji morske ribe, u petak na bakalar u Kulu, a riječne na ‘fiš’ u Garestin

Ako tražite najbolju riblju ponudu za petak, objekti Gastrocoma sigurno su prva opcija.

U restoranima Kula i Garestin,
spremni su za Veliki petak, pa je tako
pripremljena posebna ponuda, koja uključuje riblje specijalitete.

U prvom redu je tu brudet od bakalara,
nezaobilazni mediteranski specijalitet kojeg spremaju kuhari u
Kuli. Bolja pozivnica za dolazak u Kulu u petak, nije potrebna.

Za oni koji nisu ljubitelji brudeta, ako ih uopće ima, tu su i
dodatna jela na redovnom gablec meniju, koji će u petak biti
cijeli – riblji, u restoranu Garestin.

Moći će se probati i riječna riba, pa će tako u petak u ponudi
biti fiš paprikaš, sa širokim rezancima.

Osim fiša, tu će biti i pastrva u kukuruznom
brašnu
, uz dalmatinsku garnituru. A tu je naravno, i
jedno od najpopularnijih jela u restoranima, pržene
lignje,
uz pommes frittes i tartar umak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije