Općina Petrijanec

Pred nama je 2. utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru

Rekreativci mogu birati između trčanja na čak četiri trase različite duljine.

Stiže Zelendvorska avantura – 2. Utrka rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru i zabavni obiteljski vikend na otvorenom

Predivno zeleno okruženje Zelendvora bit će u subotu i nedjelju 8. i 9. lipnja 2024. ishodište zanimljive rekreativne trkačke utrke tzv. Bombellesovom trasom.

Utrku, koja se prvi put održala prošle godine, ponovno organizira Općina Petrijanec i AK Sloboda Varaždin, uz potporu sponzora, a dio prihoda donirat će se Udruzi za ranu intervenciju Varaždinske županije.

Udruga je namijenjena djeci s teškoćama u razvoju i rizičnim čimbenicima poput djeca s autizmom, PSA, ADHD-om, teškoćama u učenju, artikulacijskim teškoćama, sindromom Down, motoričkim oštećenjima, teškoćama senzorne integracije, njihovim roditeljima i obitelji te svima koji trebaju stručnu podršku.

Rekreativci mogu birati između trčanja na čak četiri trase različite duljine.

Pritom se utrka na 1,5 km trči u subotu 8.6., a utrke na 2,5 km, 5 km i 10 km su na rasporedu u nedjelju 9.6.

Sve informacije i prijave na 2. Utrku rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru možete pronaći na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2334

Što je to Zelendvorska avantura?

Zelendvorska avantura ime je novog rekreativnog obiteljskog mini-festivala koji glavnom dijelu programa – utrci rekreativaca Bombellesovom trasom daje širi sadržaj kako bi tu lijepu Zelenu oazu općine Petrijanec pretvorio u sjajnu priliku za nedjeljni vikend.

Uz samu utrku, cijeli će taj lipanjski vikend, a posebno nedjelja 9. lipnja u Zelendvoru biti prepuna raznih zabavnih, rekreativnih i poučnih događanja za cijele obitelji.

Bit će tu radionica, raznih natjecanja i igri za male i velike te zabavnog glazbenog programa tako da uz trkače, u Zelendvoru mogu uživati i cijele obitelji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije