Women Music Network

Žene u glazbi i na KVART-u: WMN Amplified donosi radionice i koncerte kantautorica

Projekt Umjetničke organizacije Favela održat će se u sklopu KVART festivala od 6. lipnja u kompleksu Varteksa.  

U sklopu KVART festivala u Varaždinu (kompleks Varteks) od 6. do 8. lipnja održava se glazbeni projekt Women Music Network Amplified (WMN Amplified).

Cijeli projekt usmjeren je na povećanje profesionalnih kapaciteta mladih glazbenica i svih onih koje zanima rad u glazbenoj industriji.

Cijeli projekt organizira Umjetnička organizacija Favela. Cijeli program WMN Amplified donosimo u nastavku, a pozvani ste da se pridružite na predstojećim koncertima mladih izvođačica.

Sve počinje u četvrtak 6. lipnja u 17 sati kada se će održati prezentacija WMN Amplified partnerskih organizacija i prilika za mlade. U 17:40 sati slijedi World Cafe na temu ‘Žene u kulturi’.

U petak, 7. lipnja, u sklopu WMN Amplified na takozvanom Streha stageu u komplesku Varteksa (ulaz kod Outleta) u 12 sati, što znači točno u podne, održat će se radionica ‘Od ideje do projekta- prilike za mlade u kulturi’ koju će održati Dorotea Solomun. U 13:15 predavanje ‘Vođenje glazbenog tima 101’ održat će Sonja Denda.

U večernjim satima slijede nastupi glazbenica pa tako na Main stageu KVART festivala možete popratiti sljedeće izvođačice: LAV, Tam, Dina Jashari i Fani Solomun.

Repertoar tako čine kantautorice iz regije (Srbija, Hrvatska, Sjeverna Makedonija i Slovenija). Cijeli program KVART festivala 2024. pogledajte ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije