Kriminalističko istraživanje

Mladići harali po županiji: Krali i provaljivali od Varaždina do Ivanca

Brojna kaznena djela stavljaju im se na teret.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića od 19 i 25 godina. Policija ih vodi kao osumnjičene te da su počinili više kaznenih djela.

Oni su, kako sumnja varaždinska policija, 25. svibnja oko 18.40 sati u Dravskoj ulici u Varaždinu, provalili u vozilo u vlasništvu 70-godišnjakinje te ukrali torbicu s mobitelom, novčanikom i osobnim i bankovnim dokumentima.

Istog su dana na parkiralištu u Hallerovoj aleji u Varaždinu, provalili u osobno vozilo u vlasništvu 22-godišnjakinje i otuđili mobitel. Također se sumnja da su 29. svibnja oko 14.45 sati u Radovec Polju,  drsko okrali 41-godišnjaka.

Nadalje, 25-godišnjak je 25. travnja 2024. godine oko 22.30 sati provalio u aparate za kovanice autopraonice u Petrijancu, dok je 30. travnja na parkiralištu u Ulici Đure Arnolda u Ivancu, iz vozila u vlasništvu 55-godišnjaka, ukrao novčanik s iznosom od više tisuća eura, bankovnim i osobnim iskaznicama te mobitel. Istog je dana u Ulici Eugena Kumičića u Ivancu, ukrao bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka.

Varaždinska policija sumnja da je 19-godišnjak 5. svibnja u trgovini na Trgu kralja Petra Svačića u Varaždinu, ukrao razne prehrambene proizvode u vrijednosti od oko 160 eura. Ujedno je utvrđeno da je on 6. srpnja 2019. godine na parkiralištu u Dravskoj park šumi, iz vozila u vlasništvu 62-godišnjaka, ukrao novčanik s novcem i mobitel.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije