PLESOKAZ 2024

Plesni studio Vindi za 15. lipnja najavljuje Plesokaz 2024

Sub
15
15. lipnja
17:00
HNK u Varaždinu
Augusta Cesarca 1
Varaždin
događaj je prošao
Loading Događaji

Plesni studio Vindi za 15. lipnja najavljuje prezentaciju svog novog projekta. Plesokaz 2024 održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

Riječ je o programu suvremenog plesa za djecu i mlade. Sudjeluje 150 plesača Plesnog studija Vindi starosti od 4 do 18 godina i gosti: Plesni studio Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih, Plesni studio Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca i Studio suvremenog plesa ‘Teuta’ iz Čakovca.

U prvom programu, koji počinje u 17 sati, kroz 12 različitih tema varaždinski plesači i njihovi gosti predstavljaju svoje najnovije koreografske radove.

U drugom programu, koji je na rasporedu u 18.30 sati, nastupaju samo članovi Plesnog studija Vindi, s 11 različitih koreografija.

Plesokaz se u ovoj formi održava u HNK u Varaždinu još od 1999. godine, tako da će ove godine program doživjeti svoje 25. izdanje.

Organizaciju i koncept potpisuju Davorka Čorko-Rodeš, Sanja Sabljak i Hedera Perhaj. Kostime je izradila Melanija Rusak, a glazbenu matricu Marin Kereša. Ton majstor na programu je Zlatko Milec, a majstor rasvjete Rajko Vugrinec. Programsku knjižicu izradila je Hedera Perhaj.

Ulaznice za programe mogu se nabaviti na blagajni kazališta. Pokrovitelj programa je Vindija d.d.

Najnovije