PLESNI KLUB FEEL

Romani Rod uručen certifikat za profesionalnog koreografa Europskog plesnog vijeća

Certifikat je Romani Rod uručio poznati plesač i koreograf Marko Ciboci.

Romana Rod, vlasnica Plesnog kluba Feel, ovih je dana dobila certifikat za profesionalnog koreografa Europskog plesnog vijeća. Certifikat joj je uručio Marko Ciboci – poznati plesač, koreograf, sudac i voditelj – na Gala večeri pod nazivom ‘Adriatic Royal Pearl’ u Hotelu Royal u Opatiji. To je još jedna potvrda vrijednosti dugogodišnjeg rada Romane Rod na hrvatskoj i međunarodnoj plesnoj sceni.

Europsko plesno vijeće svoje sjedište ima u Parizu. Mnoge zemlje članice su Europskog plesnog vijeća: Albanija, Armenija, BiH, Bugarska, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Italija, Latvija, Rusija, Španjolska, Švedska… Među njima je i Hrvatska, koju kao predsjednik predstavlja Marko Ciboci.

Plesni klub Feel djeluje više od 11 godina djelovanja kluba. Kroz to vrijeme Romana Rod istaknula se brojnim uspjesima i brojnim nagradama njenih plečaca u urbanim plesnim stilovima na domaćoj i međunarodnoj plesnoj sceni.

Romana Rod, kao odgajatelj, licencirana je voditeljica plesnih tehnika, WADF licencirana sutkinja za umjetnicke plesne stilove, licencirana sutkinja urbanih plesnih stilova HPS-a, licencirana fitness trenerica za djecu te prvostupanjska licencirana trenerica fitness pole dancea. Njena dodatna titula Europskog plesnog vijeća samo je potvrda vrijednosti njezina rada u onome što voli i čemu je predana.

Romana Rod provela je večer u društvu gospođe Gordane Ciboci

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije