Plesni klub

Završena još jedna uspješna sezona za varaždinski plesni klub Plan B

U Graberju je održana završna produkcija i sada slijedi ljetna stanka.

U nedjelju, 16. lipnja, u ŠD Graberje održana je završna produkcija Plesnog kluba PLAN B Varaždin. Nastupili su polaznici starosti od 3 do 14 godina za obitelji, prijatelje te sve one koji su ih došli podržati pljeskom.

Izvedene su ukupno 24 koreografije potpuno različitih tema kao npr.: miševi i kuhari, morski rakovi, leptiri, more i vjetar sa surferima… u sat vremena programa i uz odgovarajuću kostimografiju.

U klubu djeluju četiri trenerice, a to su: Ramona Kramarić, Monika Peršić, trenerica ritmičke gimnastike Mia Vidaković i osnivačica kluba Martina Palošika Čonda. Tijekom školske godine im se pridružila i asistenica Matea Kucljak.

 „Ovom produkcijom htjeli smo prikazati rad s djecom i obilježiti kraj još jedne uspješne plesne sezone. Nastupili su svi polaznici i izveli sve koreografije. Od onih nagrađivanih, pa sve do onih koje su izradili sami polaznici kao rezultat vlastitog kreativnog izražavanja. ” komentirala je trenerica kluba Martina Palošika Čonda, te dodala: „Ovog puta je uz polaznike nastupila i trenerica Mia sa solo koreografijom. Zasluženo je dobila glasne ovacije publike, jer je sve zadivila svojim plesom i umijećem baratanja ritmičkim obručem i trakom.”

Službeno je plesna sezona 2023./ 2024. gotova i slijedi ljetna stanka.

Interes za upis u novoj sezoni

Budući da je interes za upis u novu sezonu već sada velik, primaju se prijave za upis djece starosti od 3 godine na dalje, a kao novost u idućoj školskoj godini je otvaranje srednjoškolske grupe! Broj mjesta je ograničen! Prijava se odvija preko obrasca kojeg ćete pronaći na njihovim mrežnim stranicama Facebook i Instagram ili ima se jednostavno javite na: plesni.klub.planb@gmail.com ili nazovite 092 225 5851!

Podsjetimo, Plesni klub „PLAN B” njeguje umjetničke plesne discipline (balet, jazz dance, moderan i suvremeni ples, acro i show dance), koje djeca prolaze kroz igru, zabavu i kreativno stvaralaštvo rekreativno ili natjecateljski s licenciranim trenerima i dugogodišnjim plesačima kluba.

Preporučeno
Najnovije