moda

FOTO Kookabee X u Starom gradu: Modna revija, glazbeno-scenske točke i zabava

Predstavljeno je prvih 10 godina rada varaždinskog branda Kookabee Melite Kukec.

Sinoć su grad Varaždin i vrhunski kreativci i poduzetnici udruženim snagama uspješno predstavili moderan i inovativan način suradnje, rezultat čega je bio veliki cjelovečernji događaj, održan u atriju Starog grada, pod nazivom Kookabee X.

Uz bogati glazbeno-scenski program i gastro ponudu, predstavljeno je prvih 10 godina rada varaždinskog branda Kookabee Melite Kukec, koja kroz godine okuplja i surađuje s raznim institucijama, poduzetnicima i pojedincima iz javnog i kulturnog života grada Varaždina, kao i ostalih dijelova Hrvatske, a pojedine suradnje ostvarene su i na internacionalnom nivou.

Program je započeo glazbeno scenskim uvodom na kojem su nastupili poznati varaždinski umjetnici s kojima je brend Kookabee do sada ostvario značajne suradnje:

Hana Hegedušić, poznata glumica i prvakinja varaždinskog HNK, glazbeni producent Emil Herceg – Sonarscope uz flautisticu Melaniju Gradečak i vokalisticu Moranu Krpan. Zatim je nastupao i Dorian Stipčić, student glazbe i sudionik posljednje sezone projekta “The Voice”, te na kraju Diyala , jedna od pionirki hrvatske hip-hop scene.

Glazba i scenski nastup

Glazbene točke ispreplitale su se sa scenskim nastupima kostimiranih likova, u povijesnim kostimima izrađenim u Kookabee ateljeu. S varaždinskim purgarima prošetale su Dame u povijesnim haljinama, Iz Zagreba su stigle poznata zagrebačka turističko scenska atrakcija Gornjogradske coprnice, a na kraju se pojavila i Carica Marija Terezija.

Nakon glazbeno- scenskih nastupa uslijedila je modna revija na kojoj su prezentirane Kookabee kreacije – svečane haljine i vjenčanice , dok su u modelima nove dnevno-poslovne kolekcije prošetale ugledne žene s varaždinske i međimurske poslovne i javne scene. Uz kolekciju žene su nosile i torbe poznatog brenda Mucca iz Međimurja. Za frizuru manekenki pobrinuo se poznati varaždinski salon Trish, dok su makeup curama odradile vrsne vizažistice Janja Martinec Balog i Marina Kušter. A sve je pod kontrolom držala Martina Pakšec iz agencije PR Lady events & weddings.

Networking party

Nakon službenog dijela programa uslijedio je networking party uz hranu, piće i poznatog Dj-a E-Base. Za hranu su se pobrinuli OPG Martinčević sa svojim domaćim suhomesnatim proizvodima, slastice je pripremila poznata varaždinska slastičarnica Šešet, a za pekarske proizvode pobrinula se Gluten free hižica. Varaždinska tvrtka Aquakori donirala je flaširane vode za cijelu večer, a vinarija Kerman iz Međimurja za sve goste pripremila je vino.

A kao poseban dodatak, iznad atrija postavljena je i tekstilna instalacija nastala u ateljeu Kookabee – gigantski leptir, svima dobro poznata atrakcija Špancirfesta.

Cijeli događaj su zabilježili vrhunsk fotografi The Studio foto iz Ivanca, Mario Mavriček i Rajani Pradhan.

Organizatorica Melita Kukec, dizajnerica i vlasnica branda Kookabee je rekla:

“Suradnja svih nas u lokalnoj zajednici ključna je za uspjeh svakog pojedinca. Ideja organizacije ovakvog velikog event-a je upravo to – stvoriti platformu za sve sudionike i goste da se povežu, da stvore nove kontakte i nove potencijalne suradnje za budućnost.

“Suradnja svih u lokalnoj zajednici”

Sretna sam da je tako veliki broj mojih suradnika i partnera prepoznao vrijednost ovog projekta i da su se rado odazvali pozivu da mi se pridruže i da zajedno realiziramo nešto lijepo i korisno za sve. Sva hrana i piće na eventu su donacije lokalnih proizvođača, svi glazbeni i scenski nastupi su od srca, kao i mnoge druge stvari i usluge bez kojih ne bismo uspjeli ovo realizirati. Posebno se zahvaljujem gradu Varaždinu što nas je podržao, Gradskom muzeju Varaždina da smo imali priliku organizirati ovaj događaj u najljepšoj lokaciji u gradu, te Turističkoj zajednici grada Varaždina, koja je također dala svoju podršku i doprinos ovom događaju.

– A događaj su podržali i Udruženje obrtnika, čiji sam aktivan član, te se ovim putem želim i njima od srca zahvaliti. Zahvaljujem se na podršci i najstarijoj varaždinskoj optici Rauš, koja je također jedan od partnera ovog događaja. Za kraj se želim posebno zahvaliti mom suorganizatoru event-a i producentu Emiru Bešiću bez kojeg se ovaj događaj ne bi dogodio na ovakvom nivou. Emir je bio taj koji me ohrabrio i dao vjetar u leđa da krenemo u ostvarenje ovog događaja koji će se još dugo pamtiti.

U znak zahvalnosti, naše druženje se nastavlja i u petak 21.06.2024. godine u ateljeu Kookabee. Pozivamo Vas sve na Dan otvorenih vrata koji će se održati od 12-16 sati. Dođite, podružite se s nama, a mi ćemo Vas počastiti sa super popustima.

Preporučeno
Najnovije