FOTO Julijanovo dvorište odlična kulisa za foto session varaždinskih misica

>> Miss Varaždinske županije foto session @ Julijanovo dvorište (Subota, 16.4.2016.)

Još samo tjedan dana ostalo je do izbora Miss Varaždinske županije za Miss Hrvatske, koje će se održati u Velikoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu u subotu 23. travnja.

Dok teku posljednje organizacijske pripreme za taj događaj i oblikuju se posljednji detalji programa, djevojke, njih deset koje će se te večeri u čak sedam izlazaka predstaviti publici i žiriju, isprobavaju haljine, uvježbavaju hod i sve ostalo što je potrebno da finalne večeri budu na reprezentativnoj razini…

U šetnji gradom put ih je tako odveo i do najprepoznatljivijeg među varaždinskim dvorištima – Julijanovog dvorišta u Kranjčevićevoj ulici.

Ovo tipično dvorište iz varaždinske gradske jezgre, dotjerano zanimljivim intervencijama u prostor koje uspjelo oslikavaju duh Varaždina, bilo je idealna kulisa za jedan foto session raspoloženih missica… Iako nisu mogle prisustvovati sve, budući da su neke bile zauzete poslovnim obvezama, foto session je bio prilično uspješan. Takav je barem naš dojam, a vi provjerite u fotogaleriji.

Također, ako već niste, još nije kasno da se uključite u izbor najljepše djevojke prema glasovima čitatelja portala Varazdinski.hr. Samo slijedite poveznicu u nastavku, upoznajte sve djevojke i glasujte!

> Miss Varaždinske županije: Upoznajte djevojke i glasujte za svoju favoritkinju!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije