Što zapravo znači kada žena kaže ‘Dobro sam’, ‘Zaboravi, nije mi ništa’

Sto žena sto čudi… Može se tu izreći i još jedna uzrečica, ali zadržat ćemo se na ovoj jer upravo je čud ono o čemu je ovdje riječ…

I dok će neki muškarci reći kako “znaju svoje žene u dušu” i znaju što misle, istraživanje je pokazalo da to baš i nije tako. Na društvenim mrežama provedeno je istraživanje naziva “Dekodiranje žene” u organizaciji Matchifya, a svoje odgovore u cilju boljeg razumijevanja žena dalo je preko sedam tisuća korisnika društvenih mreža, od čega su 80 posto bile žene.

Kampanja se u nekoliko sati proširila Twitterom, a žene su krenule iznositi svoja stajališta.

Cilj istraživanja bio je otkriti što žene zaista misle i žele kada kažu da su dobro, iako nisu i kakve su perspektive muškaraca u takvim situacijama.

Neka od pitanja bila su što žene zapravo misle kad kažu “Dobro sam”, “Zaboravi, nije ništa” i “Bit ću spremna za 5 minuta.”

Na ovo posljednje pitanje 45 posto ispitanica reklo je da bi željele da m uškarci odrade neki kućanski posao dok se one spremaju, 34 posto njih reklo je da im muškarac treba dati vremena koliko im je potrebno, a 21 posto žena reklo je da bi muškarci trebali iskoristiti to vrijeme dok ih čekaju da pogledaju svoje omiljene emisije na TV-u.

Što znači i što misle žene kada muškarcu kažu “Dobro sam”, 40 posto žena reklo je da žele da muškarci sami shvate što žele s time pokazati, 40 posto ih je reklo da to znači da nisu dobro, a njih 20 reklo je da to znači da ih muškarci trebaju malo ostaviti na miru.

Ovo istraživanje pokazalo je da žene većinom stavljaju muškarčeve potrebe ispred svojih, jedan od zaključaka je i da kada žene muškarcu kažu “Pusti me na miru”, zapravo žele da im muškarac bude blizu i ne ostavlja ih te da je velika pogreška koju muškarci rade, a zbog koje će ih žena moguće i ostaviti, je stavljanje problema pod tepih i nezainteresiranost da te probleme riješe.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije