NK Varteks

Varteksova nogometašica Ella Golubič dobila poziv za reprezentaciju

Ovo je velika stvar za Varteks.

Varteks ima reprezentativku – vijest je to koja se samo čekala, s obzirom na odličan rad u ženskim kategorijama u Varteksu.

Radio se o pionirki Elli Golubič, koja je sa svojom ekipom ove sezone uvjerljivo osvojila naslov u svojoj ligi, nakon što su samo godinu dana ranije bile posljednje. Sezonu su završile s 13 pobjeda iz 13 utakmica, uz gol razliku 64:1.

Ekipa je to koju vodi Marko Trojak, a njegov rad, kao i rad djevojčica nagrađeni su sjajnim rezultatima.

Čak pet igračica iz selekcija pozvano je tijekom sezone na zimski kamp u Poreču, a sada je Ella Golubič dobila i pravi poziv, za dolazak u Veliku Goricu na okupljanje U15 ‘repke’, koja će igrati tzv. UEFA razvojni turnir i tri utakmice – protiv Poljske (24.08.), Walesa (27.08.) i Slovenije (29.08.). Turnir će se igrati u Ivanić Gradu, a ovo je velika stvar za Varteks.

Ella je inače kapetanica pionirske ekipe, prve nogometne korake naučila je u Cestici, a posljednje dvije godine je ‘Bumbarica’. Nedavno je i potpisala svoj prvi stipendijski ugovor u Varteksom.

Napomenimo da uz pionirke, u Varteksu djeluje i kadetska selekcija, a već ove sezone stigle su ove dvije selekcije nadomak Prve lige, ali ih je u kvalifikacijama zaustavila požeška Slavonija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije