GRAD VARAŽDIN

Na Veliku Gospu besplatan ulaz na varaždinske bazene!

U četvrtak se možete besplatno kupati na bazenima uz Dravu ili u Zagrebačkoj. Uz jedan uvjet…

Grad Varaždin i Javna ustanova Gradski bazeni Varaždin omogućit će 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, svim stanovnicima Grada Varaždina besplatan ulaz na Gradske bazene i Gradsko kupalište na Dravi.

„S obzirom na to da je prilikom prvog organiziranog besplatnog ulaza na bazene loše vrijeme spriječilo mnoge da uživaju u kupanju, ovog puta ponavljamo akciju zbog trenutnih velikih vrućina.“ – rekao je gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj te pozvao sve građane da iskoriste ovu priliku i barem malo si olakšaju ove nesnosne vrućine.

Besplatan ulaz vrijedi kao dnevna ulaznica i pravo na korištenje bazena ostvaruju isključivo stanovnici Grada Varaždina uz predočenje osobne iskaznice. Radno vrijeme Gradskih bazena je 8-22 h, a Gradskog kupališta na Dravi 9-20 h.

U slučaju da broj posjetitelja premaši kapacitete bazena, na bazene će iz sigurnosnih razloga te sanitarno-tehničkih i higijenskih uvjeta novi korisnici moći biti primljeni nakon što netko od prethodnih korisnika napusti bazen.

Također podsjećamo naše sugrađane da osvježenje mogu pronaći i na kupalištu Aquacity.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije